Meld je nu aan en ontmoet meteen gelijkgestemden waarmee je ervaringen kunt delen!

Binnen onze gezellige en inspirerende Spirituele Club FGA kun je al je ervaringen delen met gelijkgestemden en antwoorden vinden op al je levensvragen. Tegelijk kun je onbeperkt meedoen aan de wekelijkse live healingen, minimaal 2 keer per week, door healing medium Ellen en het lichtteam. Uniek in Nederland! Ontdek op je gemak of de online Spirituele Club - FGA bij je past!Je kunt direct beginnen met het leren contact maken met je persoonlijke gids! :-)

GEEN OPZEGTERMIJN

Je kunt elk moment opzeggen, er is geen opzegtermijn. Je lidmaatschap stopt als je binnen 14 dagen voor de eerstvolgende incasso opzegt.

BETAAL PER MAAND

Voor een vaste lage prijs ongelimiteerd gebruik maken van een gevarieerd aanbod aan spirituele cursussen, healingen, meditaties en nog veel meer.

RUIME EXPERTISE

Alles is praktisch toepasbaar vanwege de ervaringsdeskundigen en expert,

waar je al je vragen kunt stellen.

INSPIRERENDE CLUB FGA

De "besloten" Spirituele Club geeft je direct de gelegenheid om je dagelijkse ervaringen met gelijkgestemden te delen.

 slechts € 9,99 per maand

De positieve en hoge energie in de FGA geeft mij telkens weer een boost om na een tijdje te hebben stil gestaan, weer verder te wandelen op mijn spirituele pad.
De Spirituele Club geeft me de bevestiging dat ik op mijn gevoel kan vertrouwen en de juiste keuzes durf te maken. Ik ervaarde onbegrip in mijn omgeving. Het is daarom erg fijn om op deze manier met gelijkgestemden te zijn. 

Janet, 51 jaar

  • De Spirituele Club - FGA heeft een online ledenomgeving. Je krijgt straks een inlogcode toegestuurd en daarmee heb je toegang hebben tot alle cursussen, de wekelijkse live online transformatie healing sessies en nog veel meer. Vergeet niet om in je spambox te kijken, als je nog geen mail hebt gekregen.
  • P.P.S. De FGA is het enige platform waar je elkaar online kunt ontmoeten en inspireren en jouw ervaringen kunt delen. En waar je tegelijk leert om contact met je gids te maken om zo antwoord te vinden op je levensvragen.
  • P.P.P.S. Je kunt het hele jaar door onbeperkt deelnemen aan dewekelijkse live healingen. Minimaal 2 keer per week. Uniek in Nederland!

FAQ

Krijg ik toegang tot alle cursussen binnen de FGA?

Ja, nadat je je inloggegevens hebt ontvangen heb je meteen toegang tot de academy en daarmee alle cursussen, informatie, healingen, meditaties, channelings en nog veel meer!

Wat is het verschil tussen de FGA en bijvoorbeeld een online social mediagroep of community?

Sommige besloten Facebook groepen zijn zo groot en hebben zoveel leden, dat je na een paar minuten je eigen post al niet meer terug kunt vinden. Door alle reclame erom heen heb je ook veel te veel afleiding. Hierdoor heb je eigenlijk geen ruimte om anderen te leren kennen. In de FGA kan dit wel. Je hebt een eigen profiel en je kan zelfs priv├ę met iemand chatten. Je kunt elkaar echt leren kennen doordat je jezelf kunt voorstellen in de verschillende boards die we gebruiken. Ook kun je binnen de FGA je eigen besloten groep starten met gelijkgestemden. Er is een aparte ruimte, in tegenstelling tot andere communities, waar je alle cursussen, videos en meditaties makkelijk terug kunt vinden en volgen.
Je hebt dus alle tijd en gelegenheid om je echt te verbinden met de andere leden die hetzelfde willen als jij, aandacht en begrip voor je ervaringen en persoonlijke groei tijdens je dagelijks leven.

Hoe lang loopt het lidmaatschap en wanneer gaat deze in?

Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Een maand start op de dag dat je lid wordt. Dus word je bijvoorbeeld lid op 12 april, dan wordt er vervolgens op elke 12de van de maand het bedrag afgeschreven tot dat je je lidmaatschap opzegt.

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen, hoe werkt dit?

Het maandelijks lidmaatschap stopt wanneer je 14 dagen voordat de nieuwe incasso geïncasseerd zal worden opzegt. Stuur daarvoor een email naar; administratie@ellenwouda.nl

Ja, ik doe NU mee!