Live Online Healing Meditatie - Ellen Wouda

Ontdek je spirituele zelf in de Club FGA!

Naast de grote variatie aan verschillende proefconsulten die je gratis mag afnemen, is er een ook een gevarieerd aanbod van online cursussen, wekelijkse live healingen, besloten groepen, boodschappen van de lichtmeesters, spirituele podcasts, kaartleggingen, healing retraites en seminars.

Aanbod Proefconsulten FGA

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Reiki

Wat houdt Reiki in en wat kan Reiki voor mij betekenen? 

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Numerologie

Heb je interesse in getallen? Heb je altijd al willen weten wat je geboortedatum jouw verteld over je levensmissie of wat de betekenis is van de dubbele getallen die je ziet? 

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Akasha Kronieken Reading

De akashakronieken zijn te vergelijken met een ( metafysische) bibliotheek van alles wat je ziel meemaakt vanaf het moment van zijn creatie.
Iedere handeling, gedachte, emotie wordt opgeslagen in jouw akashakronieken, van al jouw levens.

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Luisterkind Afstemming

 Wil je weten  hoe je verandering kunt aanbrengen in je leven op gebied van werk, reatie, gezin, gezondheid, wonen of hoe je verder kunt gaan? Vraag dan een luisterkind afstemming aan.

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Healing

Verschillende healingtechnieken kunnen jou ondersteunen bij het activeren van je zelfherstellend vermogen. Een healing geeft je rust, vertrouwen, inzicht en meer balans in het dagelijks leven. Iets waar veel mensen tegenwoordig naar op zoek zijn.

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Kaartleggingen

Kaartleggingen kunnen je meteen inzicht geven in situaties of vragen waar je tegen aanloopt in het dagelijks leven. Het helpt je bij het maken van keuzes.

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Dierentolk

Loop je rond met vragen over je geliefde huisdier? Weet je niet precies waarom je huisdier bepaald gedrag vertoont? De dierentolk kan jou precies vertellen wat er aan de hand is. Baas en huisdier hebben vaak veel gemeen.

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Automatisch Schrift

Heb je brandende vragen of sta voor moeilijke keuzes in je leven? Vraag dan een proefconsult automatisch schrijft aan, nadat je lid bent geworden van de online club FGA voor gevoelige vrouwen.

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Numerologie

De trilling en energie van elk getal geeft informatie over levenslessen, talenten, welke mensen trek je aan, je verlangen, je diepste wensen en dromen, blokkades, je ware aard, de positieve en negatieve kanten van je persoonlijke eigenschappen. Door je geboortedatum te doorgronden ontdek je ook waarom je op de aarde bent en wat je zielsmissie is. Interessant! 

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Astrologie

Een proefconsult over wat voor invloed de maan heeft op je leven, samen met de stand van de planeten. Alles is immers met elkaar verbonden. Voel je welkom om te vragen en te delen wat de magie van de maan met jou doet.

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Sound Healing

Door de warme stenen en mijn massagetechniek ontspannen de spieren om pijn en stijfheid te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren, gifstoffen af te voeren en het lichaamseigen genezingsproces te bevorderen.

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Proefconsulten: Voetreflexologie

Op de voeten wordt ons hele lichaam weerspiegeld. Via een voetreflextherapie behandeling op de reflexzone van de voet een prikkel aan het betreffende lichaamsdeel waardoor een blokkade kan worden opgeheven en de energie weer beter kan gaan stromen. Probeer het eens!

Overtuigd? Meld je meteen aan!

Live Online Healing Meditatie - Ellen Wouda

levensveranderende trainingen voor spirituele groei

Deze krachtige en helende trainingen helpen jou in contact te brengen met je ziel en je gids en werken zeer transformerend. Ze geven je spirituele en persoonlijke groei een flinke boost. Je kunt ze stap voor stap volgen in je eigen tempo, zonder tijdsdruk. Je kan deze mooie trainingen starten, waar en wanneer je maar wil in de online gezellige club.

Maak contact met je Gids voor Beginners en Gevorderden. Met deze praktische training krijg je meteen hulpmiddelen aangereikt om te leren contact te maken met je gids. Je ontdekt je 6e zintuig en hoe je dit verder kunt ontwikkelen. Leer hoe je boodschappen kunt ontvangen en deze te interpreteren. Je leert afstemmen op de energie waarin de boodschappen doorkomen. Ja, jij kan dit ook! :-) (t.w.v. €295,00)

Ontdek je Chakra's en Heel je Leven. Deze praktische training is een handleiding in het ontdekken van jouw chakra's en blokkades, om deze vervolgens te leren helen. Je ontdekt het chakrasysteem, waarmee je jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling een boost kunt geven. Wie ben jij vanuit de chakra's en hoe zet jij jezelf neer in je dagelijks leven. (t.w.v. €195,00)

Healing voor Beginners en Gevorderden. In deze training ontdek je je aura. Je leert deze voelen en zien en hoe je deze kunt beïnvloeden. Je leert hoe je jezelf kunt beschermen en je zelfvertrouwen kunt ontwikkelen. Gewoonten en negatieve trillingen die zich hebben vastgezet in je energieveld, leer je loslaten. Zowel bij jezelf als bij anderen. Ook leer je de beginselen van het healen en hoe je mensen in je omgeving hiermee kunt helpen. (t.w.v. €295,00)

Leer Vreugdevol Leven. In deze lessen leer je hoe je vreugdevol kunt leven en het negatieve kunt veranderen in het positieve. De kunst van houden van jezelf: zelfrespect, zelfwaardering en eigenwaarde. Vrijheid is namelijk je geboorterecht, dus eis dit op voor jezelf.  Verder ontdek je wat je grenzen zijn en leert deze aan te geven. Wat zijn je talenten, waar word je blij van? Je gaat oefenen met energie en ontdekt welke energie van jou is en welke van de ander. Je leert hoe je gedachten en energie kunt sturen naar anderen en oefent in telepathie. Door deze training ga je krachtiger in het leven staan, waardoor je meer kunt genieten van elke dag. (t.w.v. €295,00)

Route naar Persoonlijke Vrijheid. Van angst naar liefde! In deze training ga je op zoek je eigen talenten, blokkades en weerstanden. Je doorbreekt je patronen en gaat meer leven vanuit je authentieke zelf. Omdat je innerlijke wereld je buitenwereld creëert, is het belangrijk om je innerlijke conversatie helder te krijgen. Je ontdekt je eigen grenzen en laat deze zien, in plaats van dat jij je steeds aanpast aan je omgeving, je relatie, gezin of collega's. Je komt meer in je kracht en weet wat jij graag aan de wereld laten zien. (t.w.v. €195,00)

Leer leven vanuit Zielskracht, bewust in het Nu. Deze training is speciaal voor de bewuste en gevoelige vrouw. Ontdek hoe je je relaties, je leven en je zelfbeeld op een positieve manier kunt veranderen. Leer hoe je twijfels, angsten en onzekerheden kunt loslaten en je intuïtie ontwikkelen. Stap voor stap leer je bewuster in het nu leven, waardoor je duidelijker voor jezelf kunt opkomen en meer uit het dagelijks leven kunt halen. De herkenning en erkenning van jouw ziel, jouw authentieke zelf, laat je meer stralen dan ooit. Door deze training reken je af met saboterende gedachten en ga je meer vanuit je hart en ziel leven. Je wordt een blij mens! (t.w.v. €225,00)

Inclusief gechannelde meditaties van het lichtteam

Onbeperkt toegang tot twee krachtige geleide meditaties van de lichtmeesters en aartsengelen, live gechanneld via healing medium Ellen Wouda. Zo vaak te beluisteren als je wil, waar en wanner je maar wil met de handige app van de Spirituele Club. :-)
Geleide meditatie: Heel je Ziel. Krachtige en liefdevolle meditatie waarin je trilling verhoogt in liefde, dankbaarheid en vergeving. Als je deze dagelijks luistert blijf je dichter bij jezelf in je kracht en kies je vaker vanuit liefde binnen gezin, relatie en werk.
Geleide meditatie: Heel je Zelf. Een krachtige en reinigende geleide meditatie, waarbij de chakra's een diepe reiniging krijgen onder begeleiding van het lichtteam. Zeer diep helende meditatie die bij regelmatig gebruik levensveranderend kan werken. 

HealingClub.nl

én krachtige, helende geleide meditaties

Geleide meditatie: Contact met je Hogere Zelf. Helpt jou om de verbinding met je zelf te versterken. Doe deze meditatie zo vaak als je wil en je vertrouwen groeit per dag.
Geleide meditatie: Contact met je gids. Helpt jou leren contact te maken met je persoonlijke gids. Met de handige app kun je dit doen, waar en wanneer je wil.
Geleide Aarde meditatie, helpt jou met gronden, zodat je krachtiger je dag start en beter je grenzen leert aangeven.
Geleide meditatie: Contact met je Ziel. Je leert je zelf nog beter kennen, waardoor je vertrouwen per dag groeit en je levensdoel duidelijker zal worden.

Spirituele Club | Feel Good Academy | Ellen Wouda

Inspirerende groepen met gelijkgestemden

Kristallen - Alles wat je altijd al heb willen weten over edelstenen en kristallen
Wandelgroep Zuiden: Samen wandelen en contact maken met gelijkgestemde leden van de FGA.  Genieten van de natuur in alle seizoenen. Wandelen in stilte, wandelen met verdiepende gesprekken, wandelen met lunch of koffie. Gezellig! 
Creatieve Groep - Inspirerende en gezellige groep die aanzet tot creativiteit
Dromen - Deel je Dromen en krijg uitleg over de betekenissen. Instant persoonlijke groei
Bach Bloesem Remedies - Bloesemremedies uit de doeken door een expert
Levensvragen rond Leven en Dood - Je bent niet de enige die hiermee worstelt
Tuinen - Deel je mooiste moestuin- en natuurfoto's. Je creativiteit wordt aangewakkerd|
Fotografie - Deel hier al je mooie foto's van alles wat je ziet en beleeft
Boekenclub - Prachtige boeken worden in deze groep gedeeld. Lezen is groeien!
Muziek - Prachtige muziek kan enorm helend werken en brengt je in hoge trilling 
Reiki-beoefenaars - Voor liefhebbers die je graag Reiki willen oefenen samen

NIEUW: de online spirituele beurs

Reiki: Wat houdt Reiki in en wat kan Reiki voor mij betekenen? 
Automatisch schrift: Vraag een proefconsult aan en ontvang antwoorden op levensvragen.
Healing: Verschillende healingtechnieken kunnen jou ondersteunen bij het activeren van je zelfherstellend vermogen. Een healing geeft je rust, vertrouwen, inzicht en meer balans in het  dagelijks leven. Iets waar veel mensen tegenwoordig naar op zoek zijn.
Kaartleggingen: Een tarotkaartlegging kan je meteen inzicht geven in situaties of vragen waar je tegen aanloopt in het dagelijks leven. Het helpt je bij het maken van keuzes.
Soundhealing: Klank en muziek is energie en raakt je tot in de ziel. Ontdek hoe dit jou kan ondersteunen.   
Dierentolk: Heb je vragen over je huisdieren vraag onze dierentolk om hulp.
Autisme-coaching: Heb je wel eens te maken met autisme of vermoed je dat je kind of ouder of vriendin hier mee rondloopt. Vraag onze autisme-coach om vrijblijvende hulp, tips en advies, zodat je weer verder op weg kunt in je dagelijks leven.
Numerologie: Heb je altijd al willen weten wat je geboortedatum jou vertelt over je levensmissie? En wat betekenen die dubbele cijfers? 
Voetreflexologie: Je voeten vertellen je meer, dan je zou denken. Ontdek het nu bij onze deskundige in de club.
Luisterkind-afstemmingen: Heb je een belangrijke vraag? Een consult op de online beurs bij Luisterkind kan helend werken en inzicht brengen in jouw leven.

aartsengel Gabriël

Non-stop wekelijkse live healingen

Ontvang minimaal twee keer per week live de helende frequenties én live gechannelde persoonlijke boodschappen van de 23 lichtmeesters en aartsengelen, speciaal afgestemd op jouw problemen en klachten. Geen symptoombestrijding, maar juist de oorzaken worden aangepakt. Kun je een keer niet live meedoen? Geen probleem, geef je gerust op, je wordt alsnog meegenomen door het lichtteam. :-)

Proefconsulten | Spirituele Club FGA | Ellen Wouda

Wekelijks live gechannelde boodschappen

Tijdens de wekelijkse online healing sessies geeft healing medium Ellen Wouda live gechannelde spirituele, persoonlijke boodschappen door van het Lichtteam; bestaande uit 23 lichtmeesters en aartsengelen. Helende boodschappen uit het universum speciaal voor de gevoelige vrouw. Boodschappen die op dat moment mogen uitvouwen tot krachtige persoonlijke berichten van het lichtteam speciaal gericht aan de leden van de FGA.

Krijg direct toegang voor slechts €14,99! Elk moment opzegbaar! 

 de online spirituele club voor de gewone vrouw

Een schat aan informatie

Een gevarieerd aanbod aan spirituele cursussen voor persoonlijke groei. Met tips en advies, meditaties en workshops om direct van start te gaan. Inclusief online beurs met spirituele werkers waar je kennis mee kunt maken of een consult kunt aanvragen.

24/7 in je eigen tempo

Online leren contact maken met je gids, je ziel, je hogere zelf én leren channelen en healen kan nu overal, waar en wanneer je maar wilt in je eigen tempo. Geen tijdsdruk!

Live online healingen

Onbeperkt deelname aan de wekelijkse live healingen van de lichtmeesters met live gechannelde boodschappen. door healer & medium Ellen Wouda en toegang tot 400+ healing opnames.

Samen met gelijkgestemden

De besloten en veilige omgeving van de online club FGA geeft je direct de gelegenheid om je dagelijkse ervaringen te delen of gewoon anoniem deel te nemen.

Geen opzegtermijn

Je kunt nog op de laatste dag voordat je nieuwe periode ingaat opzeggen (of dit nu per maand, kwartaal of jaar is). Dit doe je door ons simpelweg een mailtje te sturen naar info@ellenwouda.nl.

Alles inclusief

Zolang je lid bent kun je ongelimiteerd gebruik maken van een gevarieerd aanbod aan workshops, cursussen, live healingen (+400 opnames)  en meditaties. 

Ellen Wouda Feel Good Academy

Inclusief dit handige E-Book 12

én De Zin van Dankbaarheid

én 10 Tips Contact met je Gids

Inspirerende Podcast

wekelijkse Engelen kaartlegging

Ik geniet echt van elke healing en de boodschappen. Het voelt soms of ze het persoonlijk en alleen aan mij gericht is. Ook jouw voorgesprek. zo mooi, maar ook vooral zo hilarisch. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen. Jij met je ook nuchtere kijk helpt mij zeker ook in mijn persoonlijke en spirituele groei.

Manon | FGA lid

Ik voel me een gezegend mens met deze fijne spirituele club FGA. Veel valt nu op zijn plek, na jaren! Dank je wel voor deze fijne en veilige plek waar ik nog meer leer de afgelopen tijd. Ik voel dat mijn groei sneller gaat sinds ik bij deze gezellige club met gelijkgestemden ben. De energie is hoog en duidelijk voelbaar elke keer als ik de online ledenomgeving in ga.

Proefconsulten | Spirituele Club FGA | Ellen Wouda

Hedwig | FGA lid

Je komt gewoon in een warm bad terecht. Ellen geeft zovéél, en de betrokkenheid is ook geweldig. Zoiets doet wat met je en het helpt je om op een positieve manier verder te kunnen gaan in je ontwikkeling. De FGA zit vol verrassingen. Her zijn alleen maar mooie mensen, wat zijn we toch bofkonten!

Janneke | FGA lid

Ik loop de trainingen een voor een door.  Er is zo veel te lezen, te leren en te doen in de FGA. Wat ik heel leuk vind is dat het een afgeschermde plek is die veilig voelt, zonder een enkel negatief gevoel... heel fijn dit! Ellen heeft een plek gecreëerd die ongelooflijk aantrekkelijk is! Ik ben erg gegroeid en heb nog lang niet alles gedaan. Ik hou ervan en ben onwijs dankbaar hier terecht gekomen te zijn!

Tianne | FGA lid

Healing Club Nederland

Inclusief  de wekelijkse live online healing sessies, de volle maan healing, healing retraites en seminars én direct toegang tot 450+ healing opnames!

Geen grote investering... gewoon een te gekke aanbieding voor gewone vrouwen, zoals jij! Die nu wil ervaren wat leren contact maken met je gids tegelijk met online live healingen kan toevoegen aan jouw leven, werk, gezin en relatie in deze uitdagende tijden in dit leven, als gewone vrouw. Laagdrempelig en leuk! :-)

     

Veelgestelde vragen (klik op de vraag voor het antwoord)

Krijg ik toegang tot alle cursussen en workshops binnen de Feel Great Academy?

Ja, nadat je je inloggegevens hebt ontvangen heb je meteen toegang tot de spirituele club en daarmee alle cursussen, healingen-video's, meditaties, channelings, de online spirituele beursen, de groepen en nog veel meer!

Is de spirituele club voor beginners of gevorderden?

Onze gezellige en positieve club is voor de gewone vrouw, zoals jij en ik. Voor iedereen die net is begonnen met zijn of haar zoektocht, maar zeker ook als je al wat kennis en ervaring hebt, is de club ook interessant om je kennis bij te houden of opnieuw geïnspireerd te raken door het gevarieerder en ruime aanbod binnen de club. Voor elk wat wils, maar net waar je op dit moment behoefte aanhebt, dat kies je dan.

Is de spirituele club alleen voor vrouwen?

Nee, ook mannen zijn van harte welkom in onze inspirerende club. Ook zij vinden steeds gemakkelijker de weg naar de FGA.

Kan ik ook anoniem deelnemen aan de club?

Ja, dat kan zeker! Je hoeft niet vooraan te staan, als je bescheiden bent kun je ook gewoon veel lezen, de trainingen doen en bijvoorbeeld de wekelijkse live healingen van healer & medium Ellen Wouda. In je eigen tempo en op je eigen manier, geen probleem! De meeste leden ervaren de rust en hoge energie als helend en ondersteunend in moeilijke tijden of als ze vaak alleen zijn.

Hoeveel workshops en trance healing-opnames zijn er in de club te vinden?

Na ruim 4 jaar is de spirituele club uitgegroeid tot een volwaardige en gezellige club met veel afwisseling in activiteiten zowel offline als online. Alle 400+ webinars, healingen en workshop-opnames zijn exclusief voor all leden altijd beschikbaar, waar, wanneer en hoe vaak je zelf wilt.

Ik heb interesse in leren contact maken met mijn gids, maar ook in pendelen, reiki en numerologie. Is de club dan wel interessant voor mij?

Ja zeker, in de basis ondersteunt de FGA jou in je dagelijkse leven door te leren luisteren naar je zielsgevoel. De juiste tools hiervoor vind je terug in onze gezellige club. Echter is er sinds kort ook de online spirituele beurs in de FGA, waar je heerlijk kunt rondsnuffelen en vragen kunt stellen of een mini-consult kunt aanvragen. De spirituele beurs wordt bestierd door deskundige en gekwalificeerde mensen op allerlei gebieden zoals Healing, Tarot, Autisme-coaching, Voetreflexologie, Reiki, Numerologie, Automatisch Schrift en nog veel meer. Ook zijn er verschillende interessante groepen gestart zoals kristallen, pendelen, creatieve groep, fotografie, tuinieren, dromen en nog veel meer. Hier kun je vrijblijvend aansluiten, als je dat wil.

Wat is het verschil tussen de FGA en bijvoorbeeld een online social mediagroep of community?

Sommige besloten Facebook groepen zijn zo groot en hebben zoveel leden, dat je na een paar minuten je eigen post al niet meer terug kunt vinden. Door alle reclame erom heen heb je ook veel te veel afleiding. Hierdoor heb je eigenlijk geen ruimte om anderen te leren kennen. In de FGA kan dit wel. Je hebt een eigen profiel en je kan zelfs privé met iemand chatten. Je kunt elkaar echt leren kennen doordat je jezelf kunt voorstellen in de verschillende boards die we gebruiken. Ook kun je binnen de FGA je eigen besloten groep starten met gelijkgestemden. Er is een aparte ruimte, in tegenstelling tot andere communities, waar je alle cursussen, videos en meditaties makkelijk terug kunt vinden en volgen.
Je hebt dus alle tijd en gelegenheid om je echt te verbinden met de andere leden die hetzelfde willen als jij, aandacht en begrip voor je ervaringen en persoonlijke groei tijdens je dagelijks leven.

Voor wie is deze online spirituele club FGA?

Deze online besloten spirituele club FGA is speciaal voor gewone vrouwen, zoals jij en ik, die op zoek zijn naar gelijkgestemden, antwoorden op levensvragen, hun levensdoel en de verbinding met zichzelf willen versterken. Voel je welkom! :)

Moet ik bijbetalen voor de extra cursussen, healing seminars, nieuwe workshops en retraites?

Nee, dat hoeft niet! Eenmaal lid van onze spirituele club kun je op je gemak gaan doen wat je op dit moment nodig hebt; een live healing sessie, een consult ip de online spirituele beurs , een training volgen, meditatie luisteren, je ervaringen delen, sparren met gelijkgestemden of liever een podcast luisteren? Alles om jou te ondersteunen in de uitdagingen als gewone vrouw in je dagelijks leven. Sluit je gerust aan!

Wanneer en hoe kan ik opzeggen?

We hanteren geen opzegtermijn, dus je kunt nog op de laatste dag voordat je nieuwe periode ingaat opzeggen (of dit nu per maand, kwartaal of jaar is). Dit doe je door ons een simpelweg een mailtje te sturen naar info@ellenwouda.nl.

Ik ben niet tevreden over de afhandeling van een klacht. Wat kan ik doen?

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

   

Video Aspect Ratio: 4:1

Elke week live healingen! Uniek in Nederland

Klik hier en zie healing medium Ellen Wouda in actie! :-)

Lidmaatschap: €14,95 p/mnd.

Wil je lid worden van  onze gezellige spirituele club en direct toegang krijgen tot alle cursussen, meditaties, 400+ healing-opnames, workshops, de spirituele beurs? Dat kan, dan betaal je €14,95 per maand en dit is maandelijks opzegbaar

Aanbieding lidmaatschap | Spirituele club FGA | Ellen Wouda healer & medium

Waarbij kunnen deze krachtige healingen jou helpen?

Ben je als zelfbewuste en gevoeliige

vrouw op zoek naar rust, ontspanning en antwoorden op levensvragen? Wil je graag duidelijkheid over welke keuzes je zou moeten kunnen maken over je werk, relatie en/of gezin? Dan ben je hier op de juiste plek!

Even een opsomming van hoe de wekelijkse live online healingen via healer & medium Ellen Wouda jou kan helpen op een makkelijke en laagdrempelige manier:

 • heelt de onbewuste oorzaken, dus geen symptoombestrijding
 • steunt je in moeilijke periodes in je leven
 • geeft inzicht bij belangrijke en actuele levensvragen
 • stressverlagend
 • helpt bij emotionele problemen binnen gezin en relatie
 • geeft meer energie
 • laat je meer balans voelen in je dagelijks leven
 • pijnverlichting (Let op: géén vervanging van reguliere zorg)
 • helpt bij het vinden van je levensdoel
 • je blijft dichter bij jezelf
 • je ervaart diepe ontspanning en rust in je hoofd
 • je slaapt beter
 • je zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd
 • het contact met je gids wordt duidelijker voor je
 • helpt je meer in je kracht te leren staan en te kiezen vanuit je hart
 • je talenten worden duidelijker met betrekking tot werk en hobby
 • helpt bij het openen van je 3e oog chakra; ontwikkelen 6e zintuig
 • blokkades kunnen worden opgeheven, ook op zielsniveau
 • je komt meer in verbinding met je ziel
 • helpt je bij het maken van moeilijke keuzes in je leven
 • blinde vlekken komen in beeld
 • jouw zielsmissie ontvouwt zich meer voor je
 • helpt bij het openen van je spirituele hart, zodat je meer kunt ontvangen van dat wat je graag wil
 • in het universum bestaat geen tijd en plaats, waardoor het terugkijken van opnames net zo helend werkt als tijdens de live bijeenkomsten. :-)

Ervaringen deelnemers

"Met de healingen bereik je zoveel. Er wordt zoveel "in gang" gezet dat er zaken ook opgelost of zichtbaar worden. Heel bijzonder! Twee vragen die ik had zijn met de laatste 2 healings meer als duidelijk geworden. Toen een vraag, nu een bevestiging."  Mirjam | FGA lid

"Ongelooflijk hoe effectief deze healingen zijn! Na een half uurtje stilzitten kwam ik erachter dat mijn klachten weg waren. Naast de reguliere hulp zijn deze krachtige healingen een waardevolle aanvulling in het genezingsproces." Annette | FGA lid

"Inmiddels heb ik een aantal healingen bijgewoond. Nu durf ik echt te kiezen voor mezelf binnen mijn werk en gezin en de mensen die ik in mijn leven wil. Heel erg bedankt, lieve Ellen! " Annie | FGA lid

"Ik heb een aantal healingen al mogen ontvangen en ben zeer onder de indruk van het effect. Ook mijn man resoneert mee, heel fijn om te zien en te voelen. Een aansluitende boodschap van lichtmeester Hilarion was een direct antwoord op een vraag die ik van te voren had opgeschreven, namasté! " Ingrid | FGA lid

"Ik heb meerdere online healingen via Ellen van de opgestegen heelmeesters bijgewoond. Ik had veel onrustige gedachtes in mijn hoofd, dat is nu weg! Ik ben Ellen heel dankbaar hiervoor en raad het iedereen aan die 'het even niet meer ziet zitten." Grietje | FGA lid

De start van de krachtige live online trance healingen

Ruim 11 jaar geleden ben ik gestart met het geven van consulten om vrouwen op weg te helpen met het vinden van antwoorden op hun levensvragen en ze te leren luisteren naar hun intuïtie. Vaak waren deze mensen de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt door de druk van de waan van de dag en op zoek naar hun levensdoel hier op aarde. Na een consult bij mij konden ze weer op pad en bewust kiezen voor zichzelf. Vaak vielen vrouwen terug in hun oude gewoonten, door onbegrip in hun omgeving en het missen van gelijkgestemden om mee te sparren. Dat was voor mij het startsein voor de online spirituele club FGA met daarbinnen de wekelijkse online live healingen, de volle maan healingen, de online spirituele beurs met consulten, de healing retraites, seminars en nog meer. Nu na ruim 4 jaar na de start van de FGA, wordt de vraag naar online en live healingen steeds groter. Er is een sterke behoefte aan healing, inzicht, onvoorwaardelijke liefde, verbinding, verlichting en verlangen naar contact met en steun van de ongeziene wereld, zoals de lichtmeesters, aartsengelen, gidsen, overleden dierbaren en andere lichtwezens. De FGA is er voor de gewone vrouw, dus ook voor jou! Voel je welkom! 

Wekelijkse live healingen

Al ruim 4 jaar zijn er wekelijkse minimaal twee live trance healing bijeenkomsten, waarbij de lichtmeesters hun helende frequenties naar de deelnemers sturen via Ellen. Deze live online healingen zijn elke week, non-stop. Uniek in Nederland! De frequenties zijn specifiek afgestemd op de problemen van de deelnemers. Aansluitend is er een live gechannelde boodschap of meditatie van de lichtmeesters. De opnames kun je zo vaak terug luisteren als je wil, binnen de Healing Club. Naast deze wekelijkse live healingen, is er 4 keer per jaar een Healing Retraite of healing seminar. Een weekend lang samen onderdompelen in diepe en krachtige trance healingen.  Ook zijn er de volle maan healingen. Je heelt op verschillende niveaus tegelijk, lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en zelfs op zielsniveau en vanuit vorige levens worden blokkades opgeheven. Je vindt antwoorden op levensvragen, je doel op aarde wordt duidelijk en je verbinding met je zelf wordt sterker. Je ontdekt onder andere of je helderziend, -horend of -voelend bent en hoe je dit kunt ontwikkelen tegelijk met je 6e zintuig en nog veel meer!

laagdrempelig

Binnen de Spirituele Club FGA kun je gratis meedoen aan alle wekelijkse live healingen, live gechannelde meditaties, boodschappen van de engelen en trainingen. Zo vaak je wil, waar en wanneer het jou uitkomt. Alles bij de hand via de handige app. Met de tijdelijke kennismaking heb je alle tijd om te ontdekken of de spirituele club bij je past, zonder dat je vast zit aan een opzegtermijn. Ondanks het lage bedrag kun je toch elk moment weer opzeggen, geen onverwachte kosten achteraf! Waar wacht je nog op?

gelijkgestemden

Je ontdekt in de gezellige en inspirerende spirituele club FGA dat je niet alleen bent in je ervaringen, dat je niet bang hoeft te zijn voor hekserij of zwarte magie. Je bent samen met gelijkgestemden, dus ze vinden je niet raar of gek. Je kunt al je vragen of problemen delen, want er is altijd wel iemand om fijn mee te sparren. Ook zijn er offline ontmoetingen voor liefhebbers! Verder kun je ook heerlijk anoniem aanwezig zijn in de club, voor als je eerst fijn de kat uit de boom wil kijken! No problem, voel je vooral welkom! :)

Healer & medium Ellen Wouda 

Ellen Wouda is 51jaar oud en een rasechte Friezin. Met de combinatie van haar nuchterheid en humor heeft zij al vele mensen geholpen met het vinden van antwoorden op levensvragen. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan in haar drukke praktijk. Wekelijks geeft Ellen live online healingen en live channelings van het lichtteam, waar zij dagelijks contact mee heeft. Ook zijn er regelmatig live gechannelde meditaties van het lichtteam. Het persoonlijke contact en de aandacht binnen de online FGA zorgt ervoor dat wat je leert, ook direct praktisch toepasbaar is in je dagelijks leven.

Direct toegang!


Waarom zij zijn gestart met de spirituele club

Ik was op zoek naar een club met gelijkgestemden. Ik ben dankbaar dat ik deze nu heb gevonden in de vorm van deze online FGA!
Iedereen staat open voor elkanders ontwikkeling en groei. Ik start mijn dag met de FGA en het opdoen van de mooie energie die duidelijk daar voelbaar is. Ik kan mijn positieve energie veel langer vasthouden en uitstralen, voordat ik overloop van prikkels.

Gery | FGA lid

Ik ben nog maar pas in de FGA en heb al veel geleerd. Onder andere dat ik de enige ben die mijzelf kan helen. Het gebrek aan zelfvertrouwen en geloof in mijzelf is iets wat ik miste. Ik kies mijn eigen waarheid en maak de keuzes die bij me passen. Het is leuk om met gelijkgestemde zielen te zijn die elkaar begrijpen en open staan voor elkaars mening. Ik ben blij dat ik gekozen heb om lid te worden.

Gerlena | FGA lid

Een bijzondere FGA van een bijzondere vrouw. Ellen neemt je mee op een zoektocht naar wat de toekomst jou  kan brengen, Wat is er allemaal mogelijk? Ik ben bezig met week 3, en ik begin me nu al te realiseren dat er zo veel meer mogelijk is dan je denkt.

Gaat het vanzelf? Nee, zeker niet. Je gaat echt op zoek naar jezelf, wat wil je, wat houdt je tegen. Ik heb zin in de weken en trainingen die nog komen!

Marian | FGA lid

Met de healingen bereik je zoveel. De healingen werken op verschillende gebieden tegelijk. Er wordt zoveel "in gang" gezet dat er zaken ook opgelost of zichtbaar worden. Heel bijzonder! Twee vragen die ik had zijn tijdens de laatste transformatie healingen meer dan duidelijk geworden.
Toen was dit voor mij een vraag, nu inmiddels een bevestiging. Dit heeft mij vertrouwen en hoop gegeven voor nu en in de toekomst.

Mirjam | FGA lid

Overtuigd? Meld je meteen aan!