FGA kaartenactie 

Arnoud en ik hebben met veel aandacht en liefde zelf deze kaartenset voor jullie gemaakt. In deze set van 10 kaarten vind je 3 verjaardagskaarten, 6 kerstkaarten en één verrassingskaart. Een heerlijke ouderwetse kaartenset waarmee je wat licht en liefde kunt sturen naar de dierbaren in je omgeving. De volledige opbrengst (na aftrek van de kosten) gaat naar de stichting Kinderen van de Voedselbank. Met zorg en aandacht hebben wij dit goede doel uitgekozen. We staan 100% achter deze stichting, nadat we contact met ze hebben gehad. Ze draaien volledig op vrijwilligers met slechts een iemand in dienst voor de administratie.

Wist u...

  • Dat er kinderen zijn die al in geen jaren hun verjaardag hebben kunnen vieren?
  • Dat er kinderen zijn die niet elke avond warm eten krijgen?
  • Dat er kinderen zijn die altijd in oude kleren of afdankertjes van andere lopen?
  • Dat er kinderen zijn die vrijwel nooit een leuk cadeautje krijgen?
  • Wist u dat er kinderen zijn die hierdoor bijna dagelijks worden gepest op school en in de buurt.
  • Wist u dat deze kinderen gewoon in Nederland wonen!!?

    Voor al deze kinderen is de stichting opgericht, een stichting die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

Kledingpakketten voor kinderen

Stichting Kinderen van de Voedselbank is opgezet door een aantal vrijwilligers. Zij zet zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan, voor kinderen waarvan de ouders gebruik moeten maken van de voedselbank.

Waarom doen wij dit? Wat voor de meeste kinderen de gewoonste zaak van de wereld is, is voor deze kinderen haast onmogelijk.

Wat doet de stichting?

De volledige opbrengst van de FGA kaartenactie gaat naar het goede doel. Bekijk de video hiernaast van de oprichter die verteld over wat zij precies doen samen met de vrijwilligers voor deze kinderen van de voedselbank

Verjaardagspakket

Wil je meer informatie lezen? Download dan hieronder de informatie brochure van de stichting Kinderen van de Voedselbank.

Kledingpakket jongen

Wil je meer lezen over de stichting en wat zij doen voor de kinderen van de voedselbank? Download dan onderstaande digitale folder.