Leren contact maken met je gids?

Iedereen kan het, ook jij!

Leren contact maken met je gids?

Iedereen kan het, ook jij!

8+ 

Jaar ervaring als healing medium in eigen praktijk

€898+

Per jaar besparen op spirituele cursussen en boeken

150+

Live gechannelde meditaties en boodschappen

4000+

Tevreden deelnemers aan de wekelijkse live healingen

Deelname live healingen

minimaal twee keer per week live healingen; uniek in Nederland!

Samen met gelijkgestemden

voor een groot en gevarieerd aanbod aan trainingen en tools

Ruime expertise

van healing medium Ellen Wouda met ruime ervaring in de praktijk

Ongelimiteerd gebruik

van alle trainingen, meditaties,

channelings, videos, healingen

24/7 in je eigen tempo

online, waar en wanneer je maar wil, direct toegang met de app

Laagdrempelig gebruik

je kunt elk moment opzeggen, er is geen opzegtermijn of contract

Persoonlijk contact

en aandacht voor al je vragen, problemen en ervaringen

Praktisch toepasbaar

stap voor stap uitleg en informatie over: Hóe doe je dat?

Een ongelooflijke lage prijs

je maakt deel uit van een gezellige en unieke online club

De trainingen en de wekelijkse live healingen leren mij vertrouwen op mijn intuïtie. Het contact met gelijkgestemden geeft mij aanmoediging en erkenning.

Hester, 49 jaar

De app op de telefoon is echt handig! De FGA heeft mij al veel inzichten, antwoorden en vertrouwen gegeven. Oude patronen kan ik eindelijk loslaten.

Janneke, 44

De wekelijkse live online healingen geven mij rust en regelmaat en antwoorden op levensvragen. Ik leer houden van wie ik echt ben!

Het leven is veel fijner geworden.

Tianne, 56 jaar

Ik heb heel veel aan de FGA, mijn zelfvertrouwen groeit, zelfs mijn relatie is versterkt! Ik voel me hier thuis en geborgen met mijn groei, dank je wel voor deze veilige plek.

Gerda, 62 jaar

De start van een
inspirerende FGA!

Ruim 8 jaar geleden ben ik gestart met het geven van consulten om mensen op weg te helpen met het vinden van antwoorden op hun levensvragen en ze te leren luisteren naar hun intuïtie.  Vaak waren deze mensen de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt door drukte tijdens hun dagelijkse bezigheden. Ook zochten zij naar hun levensdoel hier op aarde. Na een consult bij mij konden ze weer op pad en bewust kiezen voor zichzelf. Ze vroegen mij dan advies om mee te nemen in hun drukke en soms negatieve leefomgeving, omdat ze soms gek of raar werden gevonden. Ik stuurde ze dan door naar een cursus, echter was dit veelal boven het budget of niet te combineren met hun gezin of werk. Met als gevolg dat ze regelmatig weer bij mij terug in de praktijk kwamen. Mensen vielen terug in hun oude gewoonten, door onbegrip in hun omgeving en het missen van gelijkgestemden om mee te sparren. Dat was voor mij het startsein voor de online Spirituele Club; de FGA!

Meer info

Het is nú het juiste moment om te starten!

gevarieerd spiritueel aanbod 

Binnen de gezellige FGA kun je verschillende trainingen volgen en methodes leren om contact te maken met je gids. Je leert antwoorden vinden op je levensvragen en je doel op aarde wordt duidelijk.
Je kunt in alle rust en in je eigen tempo aan je spirituele ontwikkeling werken. Waar en wanneer je wilt, online en zelfs met de gloednieuwe app op de telefoon of tablet!
Je ontdekt onder andere of je helderziend, -horend of -voelend bent en hoe je dit kunt ontwikkelen en nog veel meer!

Meer informatie

je hoeft het niet alleen te doen

Je ontdekt in de gezellige en inspirerende FGA dat je niet bang hoeft te zijn voor hekserij of zwarte magie. Je bent samen met gelijkgestemden, dus ze vinden je niet raar of gek. Je kunt al je vragen of problemen delen, want er
is altijd wel iemand om fijn mee te sparren.
Ook zijn er offline momenten voor liefhebbers!

Meer informatie

lage investering

De spirituele club zorgt ervoor dat je kunt meedoen aan alle trainingen, meditaties en de wekelijkse live online transformatie healingen wanneer het jou uitkomt. Er is altijd een opname om terug te kijken.
Door de belachelijke lage investering heb je alle tijd om te ontdekken of de online FGA bij je past, zonder dat je vast zit aan een opzegtermijn. Je kunt elk moment weer opzeggen, zonder onverwachte kosten achteraf!
Waar wacht je nog op? 

Ellen Wouda 

Ellen Wouda is 49 jaar oud en een rasechte Friezin. Met de combinatie van haar nuchterheid en humor heeft zij al vele mensen geholpen met het vinden van antwoorden op levensvragen. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan in haar drukke praktijk. Wekelijks geeft Ellen twee keer live een online transformatie healing met channelings van de lichtmeesters waar zij dagelijks contact mee heeft. Het persoonlijke contact en de aandacht, binnen de online FGA zorgt ervoor dat wat je leert, ook direct praktisch toepasbaar is in je dagelijks leven.

Overtuigd? Meld je meteen aan!

Ik was al heel lang op zoek naar een club met gelijkgestemden. Ik ben dankbaar dat ik deze nu heb gevonden in de vorm van deze online academy!
Iedereen staat open voor elkanders ontwikkeling en groei. Ik start mijn dag met de Feel Good Academy en het opdoen van de mooie energie die duidelijk daar voelbaar is. Ik kan mijn positieve energie veel langer vasthouden en uitstralen, voordat ik overloop van prikkels.

Gert | 43 jaar

Ik zit nog maar kort in de FGA en heb al veel geleerd. Onder andere dat ik de enige ben die mijzelf kan helen. Het gebrek aan zelfvertrouwen en geloof in mijzelf is iets wat ik miste. Ik kies mijn eigen waarheid en maak de keuzes die bij me passen. Het is leuk om met gelijkgestemde zielen te zijn die elkaar begrijpen en open staan voor elkaars mening. Wat ben ik blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt om lid te worden van de Feel Good Academy!

Gerlena | 59 jaar

Een bijzondere academy van een bijzondere vrouw. Ellen neemt je mee op een zoektocht naar wat de toekomst jou  kan brengen, Wat is er allemaal mogelijk? Ik ben bezig met week 3, en ik begin me nu al te realiseren dat er zo veel meer mogelijk is dan je denkt.
Gaat het vanzelf? Nee, zeker niet. Je gaat echt op zoek naar jezelf, wat wil je, wat houdt je tegen.
Ik heb zin in de weken en trainingen die nog komen!

Marian | 48 jaar