arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Ellen Wouda

Iedereen kan contact maken met een gids, ook jij!

Onze missie

Als medium & trance healer is het al heel wat jaren Ellen haar missie om zoveel mogelijk bewuste vrouwen te helpen met doorbreken van patronen, door ze te leren luisteren naar hun gevoel, waardoor zij antwoorden vinden op levensvragen en hun twijfels overboord kunnen gooien.
Binnen de online academy inspireert Ellen je en moedigt ze je aan om te leren contact te maken met je gids, waardoor je antwoorden vindt op jouw levensvragen.
Alle antwoorden liggen immers in je zelf!
Juist omdat de academy laagdrempelig is, doordat je voor hetzelfde vaste lage bedrag kunt deelnemen aan de live healing webinars, boodschappen van de lichtmeesters en engelen, cursussen, trainingen, live healingen en nog veel meer,
wil Ellen zoveel mogelijk mensen inspireren!
In deze gezellige academy kun je sparren met gelijkgestemden en vind je een moment van rust en liefdevolle energie zonder afleiding van
allerlei andere onrustige of negatieve zaken.
De leden ervaren meer compassie voor zichzelf en anderen, meer zelfvertrouwen,
kracht en voorspoed, doordat zij betere keuzes durven te maken vanuit hun hart.
Ook ervaren zij meer vervulling in hun leven, doordat ze bevestiging krijgen omdat ze een duidelijker zicht krijgen op hun levensdoel. De reviews en feedback van de leden bekrachtigen mijn keuze voor de oprichting van deze inspirerende en gezellige club. Het zorgt ervoor dat ik elke dag start een grote glimlach en een gelukkig hart van blijdschap!

Leer van een ervaren medium 

Word lid van de club

Neem ongelimiteerd deel aan
alle trainingen, live healingen  etc. wanneer het jou uitkomt samen met gelijkgestemden en Ellen als expert.

Gratis handleiding

Download hier de gratis handleiding. Ontdek dat het contact tussen jou en

je gids makkelijker en
dichterbij is dan je denkt.

Channelings

Lees hier de boodschappen van de groep opgestegen lichtmeesters die Ellen regelmatig mag ontvangen, vaak tijdens de live healingen.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ellen is een liefdevolle, open en warme vrouw!

De lachende lerares , met een hart van goud, haar nuchtere Friese instelling met haar benen stevig op de grond, leert ze je luisteren naar de 'fluisteringen van het universum'.

Anita, 61 jaar

Zo ontzettend dankbaar voor de live healingen!

Ik heb al duidelijk grote stappen gemaakt vandaag. Liefdevol voor mezelf opgekomen, zowel zakelijk als privé en mezelf erkend!

Madelon, 54 jaar

Inmiddels meerdere healingen bijgewoond

Ik kan het iedereen aanraden die moeite heeft met loslaten of keuzes maken. Ik ben het helemaal kwijt en adem zelfs weer automatisch vanuit mijn buik. Ik heb zoveel rust gekregen in mijn hoofd, mijn leven en
daarmee ook in mijn gezin. 

Annemarie, 51 jaar

Complimenten hoe Ellen de healingen geeft

Dank je wel Ellen voor hoe jij deze healingen geeft. De stilte tijdens de healing zelf vind ik heel prettig, er spreekt rust, vertrouwen en liefde uit. Zowel voor jou, je team lichtmeesters en ons als luisteraars. Bedankt!

Anne, 48 jaar