arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

Wil jij je hart helen en je blokkades opheffen?

Start nu met de 1e maand kennismaken voor

slechts één euro en leer luisteren naar je innerlijke wijsheid!

Wil jij je hart helen en je blokkades opheffen?

Start nu met de 1e maand kennismaken voor slechts één euro en leer luisteren naar je innerlijke wijsheid!

8+

Jaar ervaring als trance healing medium

€898+

Per jaar besparen op spirituele cursussen, trainingen en boeken

150+

Live gechannelde meditaties en boodschappen

4000+

Tevreden deelnemers aan de live trance healingen 

Het is genieten! Elke healing en channeling van het lichtteam voelt alsof het persoonlijk en alleen aan mij is gericht!

Manon, 44 jaar

De live healingen hebben mij in korte tijd veel inzichten, antwoorden en vertrouwen gegeven. Oude patronen kan ik eindelijk loslaten.

Janneke, 54

De wekelijkse live healingen geven mij rust en regelmaat en antwoorden op levensvragen. Ik leer houden van wie ik echt ben!

Tianne, 56 jaar

Een verbluffend effect! Al enkele healingen mogen ontvangen, ben zeer onder de indruk. Zelfs mijn partner resoneert mee!

Janny, 66 jaar

De start van de krachtige trance healingen

Ruim 8 jaar geleden ben ik gestart met het geven van consulten om mensen op weg te helpen met het vinden van antwoorden op hun levensvragen en ze te leren luisteren naar hun intuïtie.  Vaak waren deze mensen de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt door de druk van de waan van de dag en op zoek naar hun levensdoel hier op aarde. Na een consult bij mij konden ze weer op pad en bewust kiezen voor zichzelf. Maar mensen vielen terug in hun oude gewoonten, door onbegrip in hun omgeving en het missen van gelijkgestemden om mee te sparren.
Dat was voor mij het startsein voor de online Feel Good Academy met daarbij de online live Trance Healingen en de Volle Maan Healingen. Na bijna 2 jaar wordt de vraag naar online en live healingen steeds groter. Er is een sterke behoefte aan healing, inzicht, onvoorwaardelijke liefde en verlangen naar contact met en steun van de ongeziene wereld, zoals de lichtmeesters, aartsengelen, gidsen, overleden dierbaren en andere lichtwezens. 

Een ongelooflijke lage prijs

na de kennismaking, slechts €9,99 per maand

Deelname aan healingen

alle wekelijkse live trance healingen en Volle Maan Healing

Ruime expertise

van medium Ellen Wouda met jarenlange ervaring in de praktijk

Ongelimiteerd gebruik

van alle trainingen, meditaties, channelings, videos, healingen

24/7 in je eigen tempo

online, overal te doen, waar en wanneer je maar wilt

Laagdrempelig gebruik

je kunt elk moment opzeggen, er is geen opzegtermijn of contract

Persoonlijk contact

en aandacht voor al je vragen
en problemen

Besloten groepen in FGA

Interesse groepen over kristallen, mandala's, pendelen, reiki en meer

Samen met gelijkgestemden

je maakt deel uit van een gezellige en unieke online club

Het is nú het juiste moment om te helen!

gevarieerd aanbod

Minimaal twee keer per week is er een live trance healing waarbij de lichtmeesters hun helende frequenties naar de deelnemers sturen via Ellen. Deze frequenties zijn specifiek afgestemd op de problemen van de deelnemers. Aansluitend is een live gechannelde boodschap of meditatie van de lichtmeesters. De opname is achteraf te allen tijde terug te luisteren binnen de FGA. Naast deze wekelijkse live healingen, is er 4 keer per jaar een Healing5daagse of een Healing Retraite. Een week lang samen onderdompelen in diepe en krachtige trance healingen.  Ook zijn er de Volle Maan Healingen. Je heelt op verschillende niveaus tegelijk, lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en
zelfs op zielsniveau en vanuit vorige levens
worden blokkades opgeheven.
Je vindt antwoorden op je levensvragen, je doel op aarde wordt duidelijk en je verbinding met je zelf wordt sterker.
Je ontdekt onder andere of je helderziend, -horend of -voelend bent en hoe je dit kunt ontwikkelen en nog veel meer!

gelijkgestemden

Je ontdekt in de gezellige en inspirerende FGA dat je niet bang hoeft te zijn voor hekserij of zwarte magie. Je bent samen met gelijkgestemden, dus ze vinden je niet raar of gek.
Je kunt al je vragen of problemen delen, want er is altijd wel iemand om fijn mee te sparren.
Ook zijn er offline ontmoetingen voor liefhebbers!

lage investering

Binnen de FGA kun je gratis meedoen aan alle wekelijkse live transformatie healingen, live gechannelde meditaties, boodschappen van de engelen en trainingen,
waar en wanneer het jou uitkomt.
Door gebruik te maken van de tijdelijke actie heb je alle tijd om te ontdekken of de online FGA bij je past, zonder dat je vast zit aan een opzegtermijn. Ondanks het lage bedrag kun je toch elk moment weer opzeggen, geen onverwachte kosten achteraf! Waar wacht je nog op?

Ellen Wouda 

Ellen Wouda is 49 jaar oud en een rasechte Friezin. Met de combinatie van haar nuchterheid en humor heeft zij al vele mensen geholpen met het vinden van antwoorden op levensvragen. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan in haar drukke praktijk. Wekelijks geeft Ellen live online transformatie healingen en live channelings van het lichtteam, waar zij dagelijks contact mee heeft. Ook zijn er regelmatig live gechannelde meditaties van het lichtteam. Het persoonlijke contact en de aandacht binnen de online FGA zorgt ervoor dat wat je leert, ook direct praktisch toepasbaar is in je dagelijks leven.

Overtuigd? Meld je meteen aan!

Ik was op zoek naar een club met gelijkgestemden. Ik ben dankbaar dat ik deze nu heb gevonden in de vorm van deze online FGA!
Iedereen staat open voor elkanders ontwikkeling en groei. Ik start mijn dag met de FGA en het opdoen van de mooie energie die duidelijk daar voelbaar is. Ik kan mijn positieve energie veel langer vasthouden en uitstralen, voordat ik overloop van prikkels.

Gery | 53 jaar

Ik ben nog maar pas in de FGA en heb al veel geleerd. Onder andere dat ik de enige ben die mijzelf kan helen. Het gebrek aan zelfvertrouwen en geloof in mijzelf is iets wat ik miste. Ik kies mijn eigen waarheid en maak de keuzes die bij me passen. Het is leuk om met gelijkgestemde zielen te zijn die elkaar begrijpen en open staan voor elkaars mening. Ik ben blij dat ik gekozen heb om lid te worden.

Gerlena | 59 jaar

Een bijzondere FGA van een bijzondere vrouw. Ellen neemt je mee op een zoektocht naar wat de toekomst jou  kan brengen, Wat is er allemaal mogelijk? Ik ben bezig met week 3, en ik begin me nu al te realiseren dat er zo veel meer mogelijk is dan je denkt.
Gaat het vanzelf? Nee, zeker niet. Je gaat echt op zoek naar jezelf, wat wil je, wat houdt je tegen. Ik heb zin in de weken en trainingen die nog komen!

Marian | 48 jaar

Met de healingen bereik je zoveel. De healingen werken op verschillende gebieden tegelijk. Er wordt zoveel "in gang" gezet dat er zaken ook opgelost of zichtbaar worden. Heel bijzonder! Twee vragen die ik had zijn tijdens de laatste transformatie healingen meer dan duidelijk geworden.
Toen was dit voor mij een vraag, nu inmiddels een bevestiging. Dit heeft mij vertrouwen en hoop gegeven voor nu en in de toekomst.

Mirjam | 45 jaar