Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda

Ik ben Yes. Mijn 1e klankschaal heb ik al zowat 20 jaar. Lang als sierstuk dat occasioneel aangeslagen werd, of gebruikt tijdens meditatie. Een 4 jaar geleden kreeg ik van een dierbare vriendin 4 klankschalen, wat de aanleiding was om me te gaan scholen,en nog steeds leer ik bij, zo eindeloos boeiend en veelzijdig. De wonderlijke wereld van klank en trilling!

Ondertussen geef ik klankmassage.


Met comfortable kleding aan ligt u op de massagetafel terwijl ik met 1 of meerdere klakschalen op of rond je lichaam ga. U kan genieten van de zachte klanken en trillingen die, omdat we uit ong 70 % water bestaan, u een innerlijke massage bezorgen. Puur genot en ontspanning! Aanvullend kan ik stemvorken en Reiki inzetten.


Klanken zijn een aanrader voor iedereen die behoefte heeft even alles achter zich te laten en tot rust wil komen.

Enige zelfzorg is aangewezen. Indien u epilepsie, een pacemaker of andere medische geplaatste onderdelen heeft, of u bent zwanger is het van belang dit kenbaar te maken. Dan dient er aangepast gewerkt te worden.

Tijdens een proefconsult binnen de fga ontvang je een rugmassage zittend op een massagestoel bij mij thuis.

Wilt u meer, dan bent je welkom voor de massage en de klanksessie in de hangmat. Voor de woonkamer concerten maak ik de verplaatsing. Namaste, Yes Wuyts