Jannie Stienstra - Dierentolk

Proefconsulten | Spirituele Club FGA | Ellen Wouda

Zolang ik mij kan herinneren hou ik van dieren. Vroeger was er nog niet echt sprake van praten met dieren, maar ik voelde ze altijd wel goed aan. Door de jaren heen is dat toen, dacht ik, verdwenen. Toen ik mijn paard Obrero kreeg veranderde alles voor mij. Ik voelde iets bij hem wat niemand anders leek te voelen of zien. Maar ik wist dat ik daar iets mee moest. En zo begon onze (spirituele) reis, die uiteindelijk uitmondde in onder andere de opleiding Communiceren met Dieren. Ik spreek ook met overleden dieren en nadat mijn moeder overleed kreeg ik van haar door dat ik meer met spirits mocht gaan doen. Daarop volgde de cursussen Mediumschap & Trance Healing.

Bepaalde technieken gebruik ik nu in de readings (de gesprekken met dieren noem ik readings), bijvoorbeeld transformeren en ik vraag mijn gidsen altijd om hulp.

Binnen de spirituele club FGA is mijn werkwijze videobellen (Whatsapp). Voordat ik jouw bel ontvang ik graag een foto van jouw dier met wat aanvullende informatie. Per gratis proefconsult mag er 1 vraag gesteld worden. Heb je interesse in een proefconsult, meld je dan aan bij de FGA en misschien zien we elkaar dan binnenkort.