Veelgestelde vragen (klik op de vraag voor het antwoord)

Krijg ik toegang tot alle cursussen en workshops binnen de Feel Great Academy?

Ja, nadat je je inloggegevens hebt ontvangen heb je meteen toegang tot de spirituele club en daarmee alle cursussen, healingen-video's, meditaties, channelings, de online spirituele beursen, de groepen en nog veel meer!

Is de spirituele club voor beginners of gevorderden?

Onze gezellige en positieve club is voor de gewone vrouw, zoals jij en ik. Voor iedereen die net is begonnen met zijn of haar zoektocht, maar zeker ook als je al wat kennis en ervaring hebt, is de club ook interessant om je kennis bij te houden of opnieuw geïnspireerd te raken door het gevarieerder en ruime aanbod binnen de club. Voor elk wat wils, maar net waar je op dit moment behoefte aanhebt, dat kies je dan.

Is de spirituele club alleen voor vrouwen?

Nee, ook mannen zijn van harte welkom in onze inspirerende club. Ook zij vinden steeds gemakkelijker de weg naar de FGA.

Kan ik ook anoniem deelnemen aan de club?

Ja, dat kan zeker! Je hoeft niet vooraan te staan, als je bescheiden bent kun je ook gewoon veel lezen, de trainingen doen en bijvoorbeeld de wekelijkse live healingen van healer & medium Ellen Wouda. In je eigen tempo en op je eigen manier, geen probleem! De meeste leden ervaren de rust en hoge energie als helend en ondersteunend in moeilijke tijden of als ze vaak alleen zijn.

Hoeveel workshops en trance healing-opnames zijn er in de club te vinden?

Na ruim 4 jaar is de spirituele club uitgegroeid tot een volwaardige en gezellige club met veel afwisseling in activiteiten zowel offline als online. Alle 400+ webinars, healingen en workshop-opnames zijn exclusief voor all leden altijd beschikbaar, waar, wanneer en hoe vaak je zelf wilt.

Ik heb interesse in leren contact maken met mijn gids, maar ook in pendelen, reiki en numerologie. Is de club dan wel interessant voor mij?

Ja zeker, in de basis ondersteunt de FGA jou in je dagelijkse leven door te leren luisteren naar je zielsgevoel. De juiste tools hiervoor vind je terug in onze gezellige club. Echter is er sinds kort ook de online spirituele beurs in de FGA, waar je heerlijk kunt rondsnuffelen en vragen kunt stellen of een mini-consult kunt aanvragen. De spirituele beurs wordt bestierd door deskundige en gekwalificeerde mensen op allerlei gebieden zoals Healing, Tarot, Autisme-coaching, Voetreflexologie, Reiki, Numerologie, Automatisch Schrift en nog veel meer. Ook zijn er verschillende interessante groepen gestart zoals kristallen, pendelen, creatieve groep, fotografie, tuinieren, dromen en nog veel meer. Hier kun je vrijblijvend aansluiten, als je dat wil.

Wat is het verschil tussen de FGA en bijvoorbeeld een online social mediagroep of community?

Sommige besloten Facebook groepen zijn zo groot en hebben zoveel leden, dat je na een paar minuten je eigen post al niet meer terug kunt vinden. Door alle reclame erom heen heb je ook veel te veel afleiding. Hierdoor heb je eigenlijk geen ruimte om anderen te leren kennen. In de FGA kan dit wel. Je hebt een eigen profiel en je kan zelfs privé met iemand chatten. Je kunt elkaar echt leren kennen doordat je jezelf kunt voorstellen in de verschillende boards die we gebruiken. Ook kun je binnen de FGA je eigen besloten groep starten met gelijkgestemden. Er is een aparte ruimte, in tegenstelling tot andere communities, waar je alle cursussen, videos en meditaties makkelijk terug kunt vinden en volgen.
Je hebt dus alle tijd en gelegenheid om je echt te verbinden met de andere leden die hetzelfde willen als jij, aandacht en begrip voor je ervaringen en persoonlijke groei tijdens je dagelijks leven.

Voor wie is deze online spirituele club FGA?

Deze online besloten spirituele club FGA is speciaal voor gewone vrouwen, zoals jij en ik, die op zoek zijn naar gelijkgestemden, antwoorden op levensvragen, hun levensdoel en de verbinding met zichzelf willen versterken. Voel je welkom! :)

Moet ik bijbetalen voor de extra cursussen, healing seminars, nieuwe workshops en retraites?

Nee, dat hoeft niet! Eenmaal lid van onze spirituele club kun je op je gemak gaan doen wat je op dit moment nodig hebt; een live healing sessie, een consult ip de online spirituele beurs , een training volgen, meditatie luisteren, je ervaringen delen, sparren met gelijkgestemden of liever een podcast luisteren? Alles om jou te ondersteunen in de uitdagingen als gewone vrouw in je dagelijks leven. Sluit je gerust aan!

Wanneer en hoe kan ik opzeggen?

We hanteren geen opzegtermijn, dus je kunt nog op de laatste dag voordat je nieuwe periode ingaat opzeggen (of dit nu per maand, kwartaal of jaar is). Dit doe je door ons een simpelweg een mailtje te sturen naar info@ellenwouda.nl.

Ik ben niet tevreden over de afhandeling van een klacht. Wat kan ik doen?

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).