Over de Feel Great Academy

Ontdek de bijzondere wereld van de online spirituele club FGA, speciaal opgericht voor zelfbewuste en gevoelige vrouwen die op zoek zijn naar diepgaande spirituele groei en verlichting!

Wat leden over de sprirituele club zeggen:

Ellen is een liefdevolle, open en warme vrouw!

De lachende lerares met een hart van goud en nuchtere Friese instelling. Met haar voeten stevig op de grond, leert ze je luisteren naar de 'fluisteringen van het universum'.

Anita | FGA lid

Zo dankbaar voor de wekelijkse live healing sessies!

Er zijn veel lieve mensen in de FGA. Samen op weg, vertrouwend op de lichtmeesters en elkaar binnen een veilige club. Zij laten je niet vallen. Onvoorwaardelijke liefde van gene zijde, elke dag weer. Dank je wel!

Madelon | FGA lid

Ik kan het iedere gevoelige vrouw aanraden!

Die moeite heeft met loslaten, keuzes maken of er soms alleen voor staat in moeilijke tijden. Door de wekelijkse healingen heb ik zoveel rust gekregen in mijn hoofd, mijn leven en
zeker ook in mijn gezin.

Marie | FGA lid

Complimenten hoe Ellen de healingen geeft, bedankt!

De stilte tijdens de healing sessies vind ik heel prettig. Er spreekt rust, vertrouwen en liefde uit. Zowel vanuit Ellen, het team lichtmeesters en het universum. Het geeft mij kracht om betere keuzes voor mijzelf te maken en minder te pleasen.

Anne | FGA lid

Onze missie

Welkom! Als mental, psychic en healing medium heeft Ellen al vele jaren als missie om zelfbewuste vrouwen te helpen bij het doorbreken van patronen. Ze helpt hen om naar hun innerlijke wijsheid te luisteren, zodat ze al hun twijfels kunnen loslaten en antwoorden kunnen vinden op hun levensvragen.

Binnen de online Feel great Academy is Ellen een bron van inspiratie en moedigt ze je aan om onder andere contact te maken met je gids, zodat je antwoorden kunt vinden op jouw levensvragen. De wekelijkse live healing sessies van Ellen zijn helend en inspirerend, en ze ondersteunen je spirituele groei en bewustwording. Door deze sessies wordt de verbinding met jezelf sterker en groeit je zelfvertrouwen. Alle antwoorden liggen immers binnenin jezelf, dichterbij dan je denkt, en ze geven je toegang tot de ongeziene wereld.

Wat de FGA zo bijzonder maakt, is dat het toegankelijk is voor iedereen, vanwege de laagdrempeligheid en de privacy binnen de besloten online club. Ze wil jou en anderen de kans geven om de kracht van innerlijke wijsheid en spirituele groei te ervaren.

Leer en inspireer van en met elkaar!

Live Online Healing Meditatie - Ellen Wouda

Gratis workshop

Tijdens deze inspirerende workshop ontdek je hoe je antwoorden van je gids kunt ontvangen en welk mooi geluksleven je ermee kunt creëren.

Gratis healing

Doe mee aan deze gratis healing sessie met de ervaren healer en medium Ellen Wouda, bijgestaan door een krachtig lichtteam. Meld je nu aan en laat je verrassen!

Word nu lid

Ontdek onbeperkte deelname aan online trainingen, workshops, meditaties en de wekelijkse live trance healing bijeenkomsten met gelijkgestemden. Meld je nu aan!

Ellen Wouda Feel Good Academy

Gratis handleiding

Download hier de gratis handleiding. Ontdek dat het contact tussen jou en je gids makkelijker en dichterbij is dan je denkt. Het is niet eng, maar juist magisch!