Live Online Healing Meditatie - Ellen Wouda

Over trance medium Ellen Wouda

Ervaar zelf de bijzondere wereld van de Feel Great Academy, waar trance medium Ellen Wouda jou op weg helpt met het leren luisteren naar je gevoel, je hogere zelf en hoe je contact kunt maken met je gids.

Mijn missie met de Feel Great Academy

Welkom! Als mental, psychic en trance healing medium heeft Ellen al vele jaren als missie om mensen te helpen bij het doorbreken van patronen. Ze helpt hen om naar hun innerlijke wijsheid te luisteren en hoe ze contact kunnen maken met hun gids en hogere  zelf.  Op die manier kunnen ze al hun twijfels loslaten en antwoorden vinden op hun levensvragen.

Binnen de online Feel Great Academy is Ellen een bron van inspiratie en laat ze jou zien hoe je onder andere contact kunt leren maken met je gids, zodat je antwoorden kunt vinden op jouw levensvragen. De wekelijkse live trance healing sessies van trance medium Ellen met persoonlijke boodschappen uit de spirituele wereld zijn helend en inspirerend, en ze ondersteunen je spirituele groei en bewustwording. Door deze krachtige sessies wordt de verbinding met jezelf sterker en groeit je zelfvertrouwen. Alle antwoorden liggen immers binnenin jezelf, dichterbij dan je denkt, en ze geven je toegang tot de ongeziene wereld.

Wat de Feel Great Academy zo bijzonder maakt, is dat het toegankelijk is voor iedereen, vanwege de laagdrempeligheid en de privacy binnen het online platform,  Ellen wil jou de kans geven om de kracht van innerlijke wijsheid en spirituele groei te ervaren.

Wat leden over de sprirituele club zeggen:

Ellen is een liefdevolle, open en warme vrouw!

De lachende lerares met een hart van goud en nuchtere Friese instelling. Met haar voeten stevig op de grond, leert ze je luisteren naar de 'fluisteringen van het universum'.

Anita | FGA lid

Zo dankbaar voor de wekelijkse live healing sessies!

Er zijn veel lieve mensen in de FGA. Samen op weg, vertrouwend op de lichtmeesters en elkaar binnen een veilige club. Zij laten je niet vallen. Onvoorwaardelijke liefde van gene zijde, elke dag weer. Dank je wel!

Madelon | FGA lid

Ik kan het iedere gevoelige vrouw aanraden!

Die moeite heeft met loslaten, keuzes maken of er soms alleen voor staat in moeilijke tijden. Door de wekelijkse healingen heb ik zoveel rust gekregen in mijn hoofd, mijn leven en
zeker ook in mijn gezin.

Marie | FGA lid

Complimenten hoe Ellen de healingen geeft, bedankt!

De stilte tijdens de healing sessies vind ik heel prettig. Er spreekt rust, vertrouwen en liefde uit. Zowel vanuit Ellen, het team lichtmeesters en het universum. Het geeft mij kracht om betere keuzes voor mijzelf te maken en minder te pleasen.

Anne | FGA lid

Leer en inspireer van en met elkaar!

Live Online Healing Meditatie - Ellen Wouda

Gratis workshop

Tijdens deze inspirerende workshop ontdek je hoe je antwoorden van je gids kunt ontvangen en welk mooi geluksleven je ermee kunt creëren.

Sluit je aan in de Feel Great Academy

Ontdek onbeperkte deelname aan online trainingen, workshops, meditaties en de wekelijkse live trance healing bijeenkomsten met trance medium Ellen Wouda