Spirituele Club | Feel Good Academy | Ellen Wouda

Over de Spirituele Club FGA

Hét online platform speciaal voor 40+ vrouwen die hun spirituele en persoonlijke groei willen ontwikkelen.

Wat de leden over de sprirituele club zeggen

Ellen is een liefdevolle, open en warme vrouw!

De lachende lerares met een hart van goud en nuchtere Friese instelling. Met haar benen stevig op de grond, leert ze je luisteren naar de 'fluisteringen van het universum'.

Anita, 61 jaar

Zo enorm dankbaar voor de online healing sessies!

Er zijn veel lieve mensen in de FGA. Samen op weg, vertrouwend op de lichtmeesters. Zij laten je niet vallen. Onvoorwaardelijke liefde van gene zijde, elke dag weer.

Madelon, 54 jaar

Ik kan het iedere gevoelige 40+ vrouw aanraden!

Die moeite heeft met loslaten of keuzes maken. Door de healingen heb ik zoveel rust gekregen in mijn hoofd, mijn leven en
daarmee zeker ook in mijn gezin.

Marie, 51 jaar

Complimenten hoe Ellen de healingen geeft, bedankt!

De stilte tijdens de healing sessie zelf vind ik heel prettig, er spreekt rust, vertrouwen en liefde uit. Zowel voor jou, je team lichtmeesters en ons als luisteraars.

Anne, 48 jaar

Onze missie

Als mental, psychic en healing medium is het al heel wat jaren Ellen haar missie om zoveel mogelijk bewuste vrouwen te helpen met doorbreken van patronen, door ze te leren luisteren naar hun innerlijke wijsheid, waardoor zij al hun twijfels overboord kunnen gooien en zo antwoord kunnen ontvangen op hun levensvragen.
Binnen de online FGA inspireert Ellen je en moedigt ze je aan om te leren contact te maken met je gids, waardoor je antwoorden vindt op jouw levensvragen. De wekelijkse live healing sessie van Ellen zijn helend en inspirerend en ondersteunen de spirituele groei en bewustwording. De verbinding met zichzelf wordt sterker en het zelfvertrouwen groei. Alle antwoorden liggen immers in je zelf. Dichterbij je zel, dichterbij de ongeziene wereld. Juist omdat de FGA laagdrempelig is, doordat je voor een vast lage bedrag kunt deelnemen, wil Ellen zoveel mogelijk mensen inspireren!

Leer en inspireer van en met elkaar!

Live Online Healing Meditatie - Ellen Wouda

Gratis workshop

Tijdens deze workshop ontdek je hoe je antwoorden op vragen kunt ontvangen en welk mooi geluksleven je ermee kunt creëren.
Ook ontvang mijn nieuwste e-book!

Word lid van de club

Neem onbeperkt deel aan alle online trainingen, groepen, meditaties en de live trance healingen samen met gelijkgestemden.

Gratis handleiding

Download hier de gratis handleiding. Ontdek dat het contact tussen jou en

je gids makkelijker en
dichterbij is dan je denkt.

Channelings

Lees hier de boodschappen van de groep opgestegen lichtmeesters die Ellen regelmatig mag ontvangen, vaak tijdens de live healingen.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ellen is een liefdevolle, open en warme vrouw!

De lachende lerares , met een hart van goud, haar nuchtere Friese instelling met haar benen stevig op de grond, leert ze je luisteren naar de 'fluisteringen van het universum'.

Anita, 61 jaar

Zo ontzettend dankbaar voor de live healingen!

Ik heb al duidelijk grote stappen gemaakt vandaag. Liefdevol voor mezelf opgekomen, zowel zakelijk als privé en mezelf erkend!

Madelon, 54 jaar

Inmiddels meerdere healingen bijgewoond

De lachende lerares , met een hart van goud, haar nuchtere Friese instelling met haar benen stevig op de grond, leert ze je luisteren naar de 'fluisteringen van het universum'.

Annemarie, 51 jaar

Complimenten hoe Ellen de healingen geeft

Dank je wel Ellen voor hoe jij deze healingen geeft. De stilte tijdens de healing zelf vind ik heel prettig, er spreekt rust, vertrouwen en liefde uit. Zowel voor jou, je team lichtmeesters en ons als luisteraars. Bedankt!

Anne, 48 jaar