Liesbeth Kampen

Luisterkind-afstemming

Mijn naam is Liesbeth Kampen en ik ben sinds januari 2023 gediplomeerd Luisterkindwerker. De opleiding heb ik gevolgd bij Diana Hendriks, zij is de grondlegger van de Luisterkind Methode. 

De Luisterkind Methode is er voor iedereen die gehoord wil worden. 
Voor kinderen... omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties ouders laten weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Je kind is te jong of kan zelf niet benoemen waar het aan ligt. 

Voor volwassenen… omdat er momenten zijn in je leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden. Over je werk, je relatie, over het gedrag van je kind etc. Maar ook voor mensen met een verstandelijke beperking of mensen die zich door ziekte niet meer verbaal kunnen uiten. 
Ik stem me af op de persoon voor wie de afstemming is aangevraagd en geef de gelegenheid om via schrift te zeggen wat er gaande is in zijn/haar leven. Jij (of je kind) hoeft er niet voor thuis te blijven of klaar te zitten. Ik stem me in de energie af wanneer dit voor mij goed voelt. Dan check ik of dit voor de ander ook goed voelt. Het gesprek kan dan beginnen. 

Online Spirituele Beurs | Liesbeth Kampen | Luisterkind-afstemming

Tijdens deze Luisterkind-afstemming kan de persoon zelf aan het woord komen. Maar het kan ook zijn dat de spirits die in de buurt van de persoon aanwezig zijn aan het woord komen. Dit krijg ik dan binnen in woorden en beelden, die ik omzet in woorden op papier.
Gedurende deze afstemming kan ik vragen stellen. De persoon (volwassene, kind of spirit) vertelt aansluitend wat er verteld mag en kan worden.
Bij volwassenen wordt vaak de lijn hoe ze in het leven staan en hoe ze een ommekeer/verandering kunnen maken waardoor ze verder kunnen, wel duidelijk. 
Dit kan op diverse vlakken zijn: werk, relatie, gezin, gezondheid, groei, wonen etc. 
Onderwerpen die bij kinderen vaak wel naar voren komen zijn: Schoolgedrag, leerproblemen, slecht slapen/eten/luisteren, lusteloosheid, boosheid, verdriet, moeheid, oorsprong van de band met andere familieleden, moeite met gezag, eenzaamheid, verlegenheid, bedplassen, asociaal gedrag, overgevoeligheid, eczeem of andere vormen van huiduitslag, onrust.
De vragen die je hebt neem ik uiteraard mee, maar garandeer nooit dat ze allemaal beantwoord worden. Jij (of je kind) geeft op onbewust niveau namelijk zelf aan wat er besproken mag worden en wat bovenaan het lijstje staat wat aandacht mag. Ook al staan er andere vraagstellingen van jou zelf op papier. Ik stuur een verslag met handvatten, helderheid of nieuwe inzichten via de e-mail naar je toe.

♥  Denk jij dat je iets kunt hebben aan een Luisterkind afstemming? 

♥  Wil jij ergens inzicht in? 

♥  Zit jij met een vraag? 

♥  Of ben je gewoon nieuwsgierig? 

Wil je kennismaken met een Luisterkind afstemming dan kun je bij mij  als proefconsult, een GRATIS mini-afstemming aanvragen.

Een mini Luisterkind afstemming is een klein, liefdevol cadeautje. Daarin laat jij een klein stukje van je persoonlijkheid zien, een hobbel waar je tegen aan loopt, en vervolgens een handvat om hier mee om te gaan. Ik maak een mini Luisterkind afstemming met behulp van een foto van degene waarop ik afstem, alleen op staat.
Of ontvang je liever gelijk een uitgebreidere afstemming? In plaats van de gratis mini Luisterkind afstemming krijg je éénmalig een korting op dit consult wanneer je lid bent van  de FGA.

*  Een Luisterkind afstemming vraag je aan voor jezelf of voor je kind.  

*  Is je kind >10 jaar dan is er wel toestemming nodig van je kind. 

Luisterkind-afstemming | Online Spirituele Beurs | Feel Great Academy