Yvonne Molleman - Degeling

Gecertificeerd Reiki Master

Ik ben Yvonne, Gecertificeerd Reiki Master. (in het bezit van Reiki 1, 2 en 3 A en B). Hiermee mag ik behandelingen geven; op de behandeltafel, en ook op afstand. Ook mag ik reiki cursussen geven, en bijeenkomsten organiseren. Ik richt mij momenteel voornamelijk op het reiki geven (doorsturen van de reiki energie).
In een proefconsult geef ik je uitleg over wat Reiki precies inhoudt en wat het voor je kan betekenen. Ook leg ik graag mijn werkwijze uit voor een eventuele Reiki behandeling op afstand of bij mij thuis. Ik heb een mooie, aantrekkelijke reikikamer ingericht met een luxe behandeltafel. Als je aan de hand van mijn proefconsult interesse hebt kun je een behandeling boeken bij mij thuis of op afstand. Hier vraag ik een vergoeding voor. Ik doe het voor een aantrekkelijke prijs! Dus heb je interesse in een proefconsult, klik dan op de groene button om je aan te melden voor de FGA. Klik HIER om mijn podcast te luisteren! 

Spirituele Club | FGA | Ellen Wouda