Anja Turkstra - Automatisch Schrift

Proefconsulten | Spirituele Club FGA | Ellen Wouda

Mijn naam is Anja Turkstra en ben spiritueel coach. Jaren geleden Reiki 1 en 2 gehaald en daarna ben ik universele cursus gaan volgen bij Shy Holland. Ik behandel mensen bij mij thuis maar dit kan ook andersom. Mijn handen doen het werk en ik voel dan waar blokkades zitten en zal deze opruimen.

Iedereen zegt na de 1e behandeling al dat ze meer energie hebben en ik kan op afstand energie sturen, deze energie gaat daar naar toe waar het nodig is. Wil je dit graag dan plaats ik jou voor 14 dagen op een lijst en stuur ik jou elke dag energie. Na 14 dagen laat je mij weten of je nog verlenging wil. De energie kan psychisch helpen maar ook fysiek.

Mocht je niets voelen voor een behandeling dan kan ik ook op afstand voelen door middel van automatisch schrift, nadat ik jouw naam en geboortedatum heb gekregen ga ik over jou schrijven, deze krijg je daarna via mail toe gestuurd. Het kan soms best heftig zijn, omdat ik door krijg wat je moet doen en vooral niet moet doen. Doordat ik helder kan voelen en weten kan het confronterend zijn. Je moet mij zien als doorgeef luik en het gaat er om dat jij hierdoor beter in je vel komt. Wil je eens een proefconsult? Laat het mij weten en samen gaan we op stap op jouw levenspad. Zodat je meer energie hebt en stappen kunt zetten om jouw doelen te bereiken. Klik HIER om mijn podcast te luisteren!