01 oktober 2020 
3 min. leestijd

Lichtmeester Jeshua tijdens Volle Maan Healing op 1 oktober 2020

Lichtmeester Jeshua: Het begin van dualiteit was na mijn kruisiging, de mannelijke energie kwam sterker naar voren dan ooit.


Het aardse paradijs leek verdwenen, zo voelde dat voor de mensheid. Jullie mensen op aarde waren hard voor elkaar. Het recht van de sterkste telde meer dan ooit, ook alle tegenstellingen binnen de dualiteit waren scherp, armoede tegenover rijkdom, overvloed tegenover tekorten, liefde tegenover angst, ziekte tegenover gezondheid.

Ziekten hebben decennia lang om zich heen gemaaid.

De mensheid heeft dit getracht in handen te krijgen, te vormen, te kneden, deels is dit gelukt, zeker de laatste 100 jaar. Maar de natuur is sterk, sterker dan de mens. Door deze situatie die nu heerst met het c-virus worden we gedwongen teruggeworpen op onszelf, ons gezin, onze buurt. Je kunt niets anders dan naar binnen kijken, letterlijk maar ook energetisch. Kijk van daaruit om je heen en probeer de ander te helpen, vanuit liefde voor jezelf en de ander. Heb aandacht voor de ander, ook de verstopte mensen achter gesloten deuren, de onzichtbare en kwetsbare mensen, worden juist nu zichtbaar in de dagelijkse maatschappij. Je kunt er niet meer om heen.

Voor gezonde en fitte mensen is het een kleine moeite om rekening met de ander te houden, zowel bij ziekte als bij de werkenden. Bepaalde beroepsgroepen hebben het extra moeilijk, zoals de zorg, de sterke blauwe arm, de horeca.
In plaats vanuit dualiteit te handelen en voor je eigen belang te gaan, hebben jullie nu te leren om meer rekening te houden met elkaar. Nog meer en dichterbij, meer in het nu, bewuster in het nu zijn, er gewoon zijn, met aandacht voor wat op dit moment telt. Wat is er vandaag mogelijk? Wat kan ik betekenen voor mezelf dan wel voor de ander?

De mens mag vanaf nu leren om weer samen te werken, massaal samenwerken.

En dat begint bij jou in de straat, stad of buurt, familie en gezin.
Je hoeft niet ver te zoeken, want waar ben je naar op zoek? Rust? Vertrouwen? Gezondheid? Aandacht? Liefde? Geld?
Het maakt niet uit wat, het is er allemaal in overvloed, maar vanuit de individualiteit, met het woord individu en dualiteit erin, wordt aangegeven hoe het voorheen was!
Vanuit individuen naar meer in samenwerking gaan leven in elke vorm, zoek niet te ver weg, het is dichterbij dan je denkt, dan je voelt, je mag het eerst gaan beseffen door stil te staan en te ervaren en de wereld om je heen waar te nemen. Onze zielen zijn allemaal verbonden namelijk, ook die van ons het lichtteam naar jullie toe.

Gebruik die liefdevolle energie om jezelf te bekrachtigen en te voeden, je kunt de ander helpen, als je ook goed voor je eigen energie zorgt. Namelijk.
Onze liefde voor jullie is onvoorwaardelijke en voor altijd! We hoeven er niks voor terug, onze liefde is er en blijft er voor je! Elke dag, elk uur zijn wij er voor jou. Vergeet dat niet!
Herinner jezelf eraan en en laad jezelf op, maak plannen, welke jou stap voor stap helpen je leven te creëren zoals dat voor jou fijn voelt. Je bent een voorbeeld voor je partner, je ouders, je kinderen, collega’s, buren. Herinner je dat, door elke dag bewuste keuzes te maken vanuit je hart. Vanuit trialiteit, vanuit liefde.

De mensheid gaat vanaf nu richting de trialiteit vanuit de dualiteit.

Het is niet alleen wit en zwart, het hart komt er nu bij. Samen de realiteit.
Stop met zoeken, het is er al. we mogen nu weer gaan voelen, de vrouwelijke energie voelen en uiten, langzamer lezen, raak je je meer bewust van de overvloedige energie. Je hoeft niet meer te strijden, te forceren of af te dwingen, er gewoon zijn als jezelf is voldoenden. Je zelf in het nu en keuzes maken vanuit je hart, zonder oordelen of beschuldigen en niet ten koste van de ander.

Je hoeft niet te kiezen voor wit of zwart, niemand dwingt je daartoe.
De mensen die nog in angst leven, of in ieder geval kiezen vanuit angst, vanuit dualiteit, zoeken een houvast door de schuldige buiten zichzelf aan te wijzen. Veranderen is spannend. Zij zijn strijdend, dit kost veel energie, die zij op dat moment niet in andere zaken kunnen steken. Energie volgt aandacht, je kent het vast wel. Jij weet beter; gedwongen kiezen omdat een ander dat van je verlangt, hoeft niet meer.

Sta in je liefdevolle kracht met jezelf. En bekijk de wereld om je heen op een afstandje, vanuit je hart met onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde voor de wereld, de aarde, de natuur, de dieren, de mensen en ook voor jezelf.
Zonder voorwaarden, gewoon omdat het kan vanuit je hart, zonder voorwaarden, De trialiteit met overvloed is er al, alles is er wat je nodig hebt, je hoeft niet meer te zoeken, slechts te ontvangen.

Over de schrijver
Lieve
Door

Lieve

op 02 Oct 2020

Dank je wel Ellen om deze prachtige boodschappen te delen met ons! Lieve warme groet!

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 01 Nov 2020

Hoi Lieve, dank je wel voor je reactie. Heel graag en met liefde deel ik het met jullie. Liefs Ellen x

Reactie plaatsen