02 september 2020 
2 min. leestijd

Boodschap van aartsengel Michaël tijdens de Volle Maan Healing

Ellen Wouda Feel Good Academy

Welkom lieve mensen, ik ben aartsengel Michaël. Ik heb een boodschap voor jullie tijdens deze volle maan healing.

Het is zover, eindelijk! Voelen jullie ook de krachtige energie? De energie van dualiteit, links of rechts en keuzes. Het lijkt aan te trekken. En daartegenover de optrekkende sluiers met de ongeziene wereld.
Het ligt allemaal dicht bij elkaar, alleen is dit nog niet voor iedereen te begrijpen. Veelal worden er keuzes gemaakt vanuit angst, uit gevoel van tekort.
Dit is onterecht, lieve mensen er is overvloed en er zal altijd overvloed zijn. Jullie hebben zelf de dualiteit en angst gecreëerd op aarde van vele levens terug, waardoor mensen het gevoel hebben geen andere keuzes te hebben. Maar jullie lichtwerkers en voorlopers trekken je eigen plan vanuit verbinding met elkaar vanuit liefde.

Deze verbinding met miljoenen mensen over de hele wereld wordt steeds krachtiger, een belangrijk omslagpunt in dit jaar 2020 met een uitloop naar 2021. Doordat er mensen zoals jullie zijn, die inmiddels wel een stap vooruit durven te zetten in het licht, in verbinding met hun ziel, vanuit hun hart, hun werkelijke zelf. Hetgeen wat velen van jullie al heel lang kwijt waren, meerdere levens terug.

Het is duidelijk dat er andere keuzes gemaakt mogen worden, maar nog niet iedereen is er aan toe of begrijpt dit. Het is onwetendheid van kennis over hen zelf, zij wijzen naar autoriteiten buiten hen zelf, omdat zij nog niet weten dat de kracht van binnenuit komt, vanuit liefde, in plaats vanuit angst.
Deze keuzes kunnen jullie nu ook maken, omdat het beiden aanwezig is, zowel liefde als angst. Want zonder angst is er geen liefde, net zoals er geen licht is zonder donker. Het is tijd om vanuit je hart, als in trialiteit te gaan leven, omarm allebei, angst en liefde en kies vanuit je hart.

Wellicht raakt het jou of doet het pijn te zien hoe andere mensen om je heen het zichzelf zo moeilijk maken, veel weerstand laten zien, een worsteling met zichzelf, het is hun zielepad.

Besef goed dat jij als lichtwerker of voorloper een voorbeeld kunt zijn, over hoe je kunt kiezen, vanuit liefde en welke energie je hiermee in beweging kunt zetten. Die energie raakt ook de mensen die angstig zijn, op onbewust niveau, ze kunnen het niet zien, omdat hun zicht is vertroebeld door angst en twijfel. Alleen zij zelf kunnen die sluier wegnemen, door in eerste instantie vanuit dankbaarheid te leren houden van zichzelf en zichzelf te erkennen in wie zij werkelijk zijn, maar het vertrouwen is er niet.

En jij, lief mens, bent het voorbeeld en wees daarom zorgvuldig en vooral liefdevol in de keuzes die je maakt, zonder oordeel of wraak, zal dit niet ten koste gaan van de ander, maar juist als voorbeeld. Doe het in volle vertrouwen.
De kracht die de keuze jou vervolgens brengt is de energie die je de wereld instuurt. De keuze van jou om hier bij deze healing aanwezig te zijn met zovelen bij elkaar, versterkt de verbinding in lichtenergie. Waarmee de volle maan nog meer zijn werk kan doen. Zet je volgende stappen, naar je hart, het is tijd!

Over de schrijver
Reactie plaatsen