16 januari 2021 
1 min. leestijd

Persoonlijke boodschap van lichtmeester Saint Germain

Lichtmeester Saint Germsin

Ik ben Saint Germain. Ik wil jullie graag herinneren aan het licht van liefde.

Ik zie momenteel veel onrust bij jullie, in deze onzekere tijden op aarde, waardoor twijfel, onzekerheid, wantrouwen hetgeen is wat jullie meenemen in het dagelijks leven.
Het hindert je om helder te kunnen zien en voelen wat jou dient of niet meer dient.
Ik vraag jullie om het licht, de violette vlam, te laten schijnen op de situaties, problemen of uitdagingen waar jullie nu tegenaan lopen.

Schijn het licht erop en kijk goed wat er belangrijk is voor jou op dit moment, welk deel raakt jou en welk onderdeel mag je iets mee doen. Vaak zijn het meerdere aanleidingen. Knoop deze als twee losse uiteinden van touwen aan elkaar vast, maak ze vast aan elkaar.

Doe ze bij elkaar, meng ze, als in een kruidenpotje.
Schijn daar het licht op, op het mengsel en zie de uitkomst. Zie wat de boodschap is. Of voel wat de boodschap is, in je hart. Of wellicht in je buik?
Luister naar die signalen in je lichaam.

Het licht geeft je de kans om door de situaties heen te kijken om jou op die manier moed en vertrouwen te geven.

Hoop, harmonie en vooral veel liefde en kracht.
Welke je mee kunt nemen op je levenspad samen met het licht, wat altijd bij je is. Ga maar op pad, neem het mee! Niet vanuit ego, van dualiteit, nee, vanuit je hart en ziel jouw licht laten stralen om je heen. Neem het licht mee en vervolg je levenspad, over al je obstakels heen, gewoon…omdat dat jouw pad is!

Je hoeft het niet alleen te doen, ook al ben je alleen en kun je je alleen voelen, ondanks dat je dierbaren om je heen hebt, kan het ook voelen alsof je het allemaal alleen moet dragen.
Neem het licht van de liefde, de violette vlam en weet dat de liefde, het vertrouwen, moed, hoop en kracht, altijd bij jou zijn en je dapper jouw weg kunt bewandelen en zo jouw keuzes kunt maken vanuit je hart om je ziel te helen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen