25 maart 2020 
3 min. leestijd

Lichtmeester Saint Germain over manifesteren


In deze rumoerige tijd kun je toch je eigen kracht inzetten, onderschat deze niet. Spreek deze uit.

Versterk je hogere zelf en daarmee je ziel door je “Ik Ben” uit te spreken:

Ik ben sterk
Ik ben lief
Ik ben zacht
Ik ben blij
Ik ben gezond
Ik ben mooi
Ik ben krachtig

Sta rechtop en spreek het vol overtuiging uit, want wat je tegen jezelf zegt, tegen je cellen, lichaamscellen, weerkaatst weer terug. Want je bent energie, en je ziel is erg groot.
Hoe je tegen jezelf spreekt heeft zijn weerslag op de wereld om je heen, de mensen om je heen.
Hoe behandel jij zelf? Hoe ga je met jezelf om? Hoe ga je met je lichaam om? Met dat fantastische, mooie, krachtige, heerlijke lichaam van jou? Ben je daar wel lief voor?
Ben je constant in gesprek met jezelf? Wat zeg je tegen jezelf? Wat je tegen jezelf zegt weerkaatst als een spiegel, als een kristal, zoals een deel waar je ziel uit bestaat, verschillende facetten, naar de mensen om je heen.

Als je graag wil dat de mensen om je heen, de lat wat minder hoog leggen, wat aardiger over zichzelf spreken, wat liefdevoller voor zichzelf zijn; misschien met hun persoonlijke groei aan de slag gaan. Als je dat graag wilt, als je ze dat gunt. Je gunt het een ander zo, misschien gun je het je moeder, of je kinderen of je collega’s of je buren of je partner. Je gunt het ze zo.

Maar als je het jezelf niet gunt, en je hebt de aandacht niet voor jezelf, kun je het ook niet van een ander verwachten, want je bent tenslotte de spiegel voor de ander. Ook al spreek je het niet hardop uit, en dat hoeft ook niet, ze voelen aan jou wel hoe jij met jezelf omgaat, wat je tegen jezelf uitspreekt, dat voelen ze wel. En anders horen ze het wel, als je het wel uitspreekt. Dat is je spiegel. Dus wees zuinig in wat je manifesteert, dat begint bij jezelf, jouw eigen ik.
Hoe spreek je tegen je innerlijke kind, tegen je hogere zelf, al die delen bij elkaar? Misschien zijn er wel bepaalde delen van jezelf waar je liever niet mee in gesprek gaat, die je misschien wel een beetje negeert.

Misschien dat je een beetje wegvlucht voor jezelf, zeker als het moeilijk wordt, zoals in de periode waarin we nu zitten. Dan is het makkelijk om die confrontatie uit de weg te gaan.
Met een wel duidelijke reden, je wil de ander helpen. Soms is dat ook zo, want dan moet dat voor je werk, of iemand in je omgeving die je hulp nodig heeft.
Maar vergeet jezelf daarbij niet. Om je op te laden heb je toch die delen van jezelf nodig en mag je die tijd en rust aan jezelf gunnen om daarmee aan de slag te gaan. Dat is echt niet altijd even leuk. In mijn tijd op aarde heb ik dat ook meegemaakt, dat ze mij voor gek verklaarden, waar ik mee bezig was.

Echt, ik weet dat het niet makkelijk is. Misschien nog wel moeilijker dan de onrustige situatie om je heen, is de confrontatie met je werkelijke zelf.
Begin met dankbaarheid voor het lichaam wat je hebt gekregen als ziel om hier op aarde jouw lessen te gaan ontdekken.
Manifesteer, bekrachtig en affirmeer de situatie die voor jou het beste aanvoelt. Als je het herkent, dan is het voor jou bestemd. Als je het niet herkent, dan geef je het jezelf ook, want je hebt die aandacht nodig.
Jouw innerlijke kind roept om die aandacht, zeker nu in deze periode. Vergeet niet dat je mij kunt aanroepen om hulp daarbij.

Zet de violette vlam in om jezelf te helen en te reinigen en te bekrachtigen in wie je werkelijk bent. Jouw werkelijke zelf: Ik ben.
Ik ben een healer, ik ben een lichtwerker ik ben een mooi mens en ik straal.
Omdat je opgeladen bent, je voldoende energie hebt om dat licht te laten schijnen naar de mensen in je omgeving, ook de dieren en ook de aarde net zo goed. Probeer maar. En je zult zien, dat er meer mogelijk is dan jezelf had gedacht.

Over de schrijver
Margot
Door

Margot

op 31 Mar 2020

Mooi Ellen om deze boodschappen te mogen lezen. Dank 🙏🙏

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 01 Apr 2020

Graag en met liefde Margot, fijn dat je er zo van geniet. x

Reactie plaatsen