28 maart 2022 
1 min. leestijd

Heelmeester Lao Tse over boodschappen ontvangen.


Ik ben Lao Tse en ik help jullie herinneren aan het feit of het weten van jezelf; het zelf weten, herinner je eigen zelf, je werkelijke waarheid vanbinnen.

Jouw waarheid, die vertroebeld wordt door je eigen geruis op jouw lijn , jouw ontvangstlijn, jouw antennes omdat je niet weet welke antenne voor jou werkt, of omdat je de stilte nog niet hebt kunnen vinden, die diepe intense stilte, die oorverdovende stilte en misschien omdat je ’t jezelf niet gunt. Wat gun jij jezelf, gun jij jezelf die antwoorden, de tekens van de gidsen, van ons het lichtteam, van mij, overleden dierbaren, forceer dit niet, je hoeft er niet voor te werken, je hoeft alleen maar te ontvangen. 

Maar om dat ontvangen zo goed mogelijk te kunnen heb je stilte nodig, daarvoor heb je rust, stilte en vertrouwen nodig, vooral vertrouwen in jezelf, maar ook in de ander, vertrouwen in je gidsen, vertrouwen in het lichtteam, vertrouwen in de mensen in je omgeving, zij zijn de spiegel van jouw vertrouwen, jouw levenswijsheid die je mag aflezen in het oneindige veld van bewustzijn in jouzelf, die jouw zelf is, een spiritueel wezen, een ziel.

En jouw ziel weet de toekomst, het heden en het verleden, jouw ziel weet alles van jou en jouw hogere zelf is een deel van jouw ziel. En vertrouw erop dat als je hulp vraagt, je hulp krijgt, maar dat je ’t niet altijd kunt zien, nog niet kunt horen of kunt voelen in jouw lichaam, negeer niet de antennes van jouw lichaam. Want jouw lichaam is het kompas van jouw gevoelens en emoties en jouw handen laten jouw emoties en gedachten teweegbrengen.

En dat komt voort uit een gevoel, een basisgevoel van vertrouwen en gunning. Gun jij jezelf de antwoorden of ben je er nog niet aan toe? Zie jezelf als een kompas, een wegwijzer, en zelf mag je ’t kant en klare antwoord ontdekken omdat je ’t eigenlijk al weet, maar nog niet durft te uiten, te benoemen, te lezen, te voelen, te horen, te zien. Want dan zul je ontdekken dat de oplossing en het antwoord dichter bij jou is dan je altijd had gedacht of verwacht en dat je er altijd overheen hebt gekeken naar de ander, naar de situatie in je omgeving, terwijl het antwoord ligt in jouzelf en daarmee is het eenvoudiger dan je zou denken. Maar dat is misschien het moeilijkste wat er is, dat je er niet voor hoeft te werken, of iets hoeft te worden om het antwoord te kunnen lezen, door jezelf te kunnen zijn….

Over de schrijver
Reactie plaatsen