12 april 2022 
2 min. leestijd

Gechannelde boodschap van Maria Magdalena over ontvangen.

Gechannelde boodschap van Maria Magdalena.

Ik ben Maria Magdalena en ik weet dat jullie heel veel geven om de anderen, heel veel geven om de omgeving, heel veel geven om de reacties van anderen en het contact en de verbinding met anderen.
En misschien werk je wel heel hard om te kunnen geven, en misschien is geven voor jou sowieso hard werken en merk je dat het steeds meer moeite kost om te geven, aandacht te geven, luisteren naar de ander, tijd te geven.

En misschien wordt het tijd om eens te ontvangen.

Hoe doe je dat?  Hoe zorg je voor meer balans, want dat is wat je mag zoeken. Of je veelal teveel hebt gegeven, misschien wel je hele leven lang en het put uit en je mag wijd denken en je mag leren om wat meer je grens aan te geven door een keer ‘nee’ te zeggen.  En maak van het geven ‘vergeven’.  Vergeef de ander voor de reactie die je krijgt als je een keer nee zegt.

Maak die balans van geven en ontvangen, verdelen met de anderen, met geven van de ander.  En vergeef jezelf.  Het is niet fout of verkeerd hoe je hebt gehandeld, het is altijd en meestal goed bedoeld met liefde, niet altijd onvoorwaardelijk, want wanneer ontvang jij iets terug. Wacht je daarop als je tijd en aandacht voor de ander hebt en je niet terug ontvangt.   Leer te ontvangen, hoe doe je dat als je dat niet gewend bent om te doen.  Een van de krachtigste manieren om te leren ontvangen, dus wanneer je iets aanneemt van wat jou toekomt, is het uitspreken van dankbaarheid want dan laat je ’t binnenkomen en dat kan dankbaar zijn, dankbaarheid zijn over alles wat jou toekomt.  Als je plotseling een dag vrij hebt van je werk of in een keer je vakantiebonus uitgedeeld krijgt of je merkt of wordt gevraagd voor een extra taak die je mag doen, zeg dan dank je wel ! 

En dank je wel hoeft niet een ja te zijn, maar wel een ja voor het ontvangen van de boodschap.  En kiezen wat je wil of kiezen wat voor jou goed voelt, wat je leuk vindt om te doen, waar je blij van wordt dat mag je onderzoeken bij jezelf naar de veelvoud van de grenzeloze en onvoorwaardelijke mogelijkheden die er in jouw leven zijn, maar die je misschien nu nog niet kunt, durft, of wilt zien. Maar wees bij voorbaat dankbaar en het helpt je om te leren ontvangen, zodat jij de balans kunt creëren tussen delen en ontvangen; want ook jij verdient het om een krachtig, liefdevol, mooie reis van je leven op aarde te maken.  Dank jullie wel. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen