30 maart 2020 
2 min. leestijd

Boeddha zegt: Wees bereid de boodschap te ontvangen

Lichtmeester Boeddha: Wees bereid om de boodschap te ontvangen, het antwoord te ontvangen.

Het antwoord is wellicht niet altijd het antwoord, wat je graag zou willen horen, of wat je graag had gezien of gewenst. Het kan zijn dat het antwoord uit een hele andere hoek komt, dan waar jij had gehoopt een antwoord te kunnen vinden of te ontdekken. Alsof je te haastig op zoek bent naar het antwoord op je vraag. Terwijl de vraag misschien nog wel belangrijker is, omdat de antwoorden van jouw vragen bij jou wel bekend zijn, onbewust.
In het gebied binnen in jou, jouw kern, jouw verbinding, jouw zielsverbinding. Met een enorme stilte. Wat jullie meestal niet gewend zijn door  de innerlijke conversaties en discussies die je met jezelf aangaat of met een ander in je omgeving, in je gezin of op je werk, maar misschien nog het meeste met jezelf. 

Zo moet het, zo hoort het. Dit ben ik, dus moet het zo. Wat een ander zegt is niet wat ik wil, ik wil dit, dat is voor mij belangrijk. Dan blijkt later het antwoord toch gekomen via de ander, van jouw gids, met mogelijk een antwoord wat je liever niet had willen horen.
Dus luisteren lieve mensen, luisteren naar je innerlijke stem en je innerlijke gevoelens, vraag je gids om hulp en ontdek dat hoe stiller je zijn is, hoe meer liefde je kunt ervaren en vertrouwen kunt ervaren en hoop, en troost omdat je daar alle antwoorden, waar je naar op zoek was, kunt vinden.

Gronden en aarden helpt je daarbij. Lukt het niet zo goed, heb je daar moeite mee en voel je onrust, heb je het idee dat je aan dingen mee moet doen, omdat je anders iets gaat missen? Zit je om je heen te kijken en kun je die rust niet vinden, vraag dan je gids om hulp of vraag mij om hulp. Dan zijn we er voor jou! Die stilte kun je opzoeken door misschien wel een wandeling in het bos of door de weilanden of langs het water.
Maar ook heerlijk in je huiselijke omgeving, als je heerlijk in bed ligt of een fijne douche neemt.

Jezelf reinigen van alle energieën, reacties en antwoorden van iedereen om je heen, waar je onbewust misschien om gevraagd hebt. Maar die jou niet het antwoord geven, wat voor jou goed voelt, omdat het niet bij jou past, omdat het niet is wie je bent, dus ontdek de vraag van jezelf en misschien is het wel de vraag achter jouw vraag.
Leg de vraag neer in jouw oneindige veld binnen in jou. Je zult de rust en dankbaarheid ontvangen en ervaren, vanuit liefdevolle dankbaarheid kun je dit bekrachtigen en op die manier zul je persoonlijke groei doormaken. Misschien wel sneller dat je eerst had gehoopt, door juist die aandacht en die vertraging voor jezelf aan te geven.

Over de schrijver
Hennie van den Heetkamp
Door

Hennie van den Heetkamp

op 20 May 2020

Prachtige boodschap. De stilte toelaten en wachten op antwoord. Ik merk dat dit gaat werken. Ik ben dankbaar voor deze aanwijzingen.

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 27 May 2020

Hoi lieve Hennie, dank je wel voor je reactie, heel fijn om te lezen!

Reactie plaatsen