18 februari 2020 
1 min. leestijd

Boodschap van lichtmeester Boeddha: Zen in het centrum van jezelf.

Lichtmeester Boeddha

Be in the centre, wees in het centrum.

In het centrum van jezelf. Wees zen, zen zijn is in jezelf zijn, in je centrum van jezelf. Centrum van je ziel, van je bloem, het hart van een bloem, een prachtige bloem, misschien wel een lotusbloem, dat centrum, dat zit ook in jou en zoek dat op. Maak daar contact mee, met dat centrum; teken het uit, schrijf het op en voel het. Leg je handen op je buik en voel het, adem diep in en houd het vast en voel het centrum, het centrum van jouw werkelijke zelf, jouw waarheid, wie jij bent, jouw zen, jouw zijn. Ja voel maar, voel je innerlijke verbinding maar ook de innerlijke stilte. Misschien wel een oorverdovende stilte voor jou, misschien wel een beetje spannend ook, misschien ben je het niet gewend, door alle prikkels en drukte om je heen of in jezelf.

Adem uit, en kom dicht bij jezelf, ook wel het oneindige veld van potentie, het oneindige veld van mogelijkheden. Die je zelf kunt scheppen, die jezelf kan manifesteren als je je ervaring met
jezelf aangaat. Het centrum, die hartsverbinding, geheel geaard, maar ook met het universum, dan kom je in het veld van mogelijkheden, in het veld van antwoorden waar je naar op zoek bent, of de vragen die je graag wilt stellen. En dan ontdek je dat de waarheid, de ware jij zich daar in die oneindige stilte bevindt, als je daar jezelf ontmoet.

Omarm jezelf met onvoorwaardelijke liefde, volledige liefde voor jezelf, dat is voldoende.
Je hoeft het niet buiten jezelf te zoeken, de mogelijkheden en antwoorden liggen in dat veld. En wees je centrum, wees zen en voel wat dat met jou doet.

En vraag mij om hulp, om je daarbij te helpen. In die stilte ontdek je dat het makkelijker is dan je eerst dacht, en dat die gedachten jou in de verwarring brengen en de prikkels om je heen jou in de war brengen en je afleiden terwijl jouw centrum, jouw zen, jouw oneindige veld in jou zit.
Erken die ware potentie en die kracht bij jezelf. Erken dat die mogelijkheden ook voor jou aanwezig zijn, vanuit liefdevolle energie, vanuit die hoge trilling.

Misschien valt het niet altijd mee, maar oefen daar op en heb geduld en vertrouwen. Oordeel niet over jezelf, over je centrum, over je kern. De kern van jouw ware zelf, die is machtig genoeg. Jouw kern heeft potentie genoeg om zo groot en liefdevol te worden als jezelf zou willen, door het te manifesteren. Door een verbinding te maken. Te aarden, met het universum in jezelf. Namasté.

Over de schrijver
Reactie plaatsen