10 april 2020 
3 min. leestijd

Maria Magdalena zegt: Ik bescherm jullie met mijn liefdevolle energie


Maria Magdalena: Ik bescherm jullie met mijn liefdevolle energie en daarmee spiegel ik jullie liefdevolle energie.

De scheiding die je soms ervaart, of juist niet, zorgt ervoor, dat je misschien ten strijde wilt gaan, voor jezelf gaan vechten.

Maar lieve mensen, leg die strijdbijl aan de kant. Want vanuit die liefdevolle energie ben je altijd verbonden met elkaar. Die binding is veel groter dan je je kan voorstellen, omdat je nu hier op aarde, als mens, misschien vergeten bent dat je eigenlijk een spiritueel wezen bent. Dat je eigenlijk niet een mens bent, maar een ziel. Jouw werkelijke ik, je werkelijke zelf, die is enorm groot. Die energie is zo groot en het verbindt alles met elkaar. Het verbindt jullie ook allemaal met elkaar. Alle energieën lopen door elkaar heen. Dat kan verwarring geven of onrust.

Misschien voel je wel paniek af of angst, door wat je om je heen ervaart. Zeker in deze bijzondere, onrustige, misschien wel chaotische periode. Het is zo, je kunt je zelf vaak niet meer onderscheiden. Aan de ene kant voel je je afgescheiden. Moet je als mens jezelf erkennen, laten herkennen in de waardering van anderen, dus je wil gezien worden.

Maar aan de andere kant voel je zoveel om je heen, waardoor je eigen grens helemaal vervaagt. Door alle commotie die er is, alle verwarring. Dat is ook niet makkelijk.
Het is logisch dat het onrust kan veroorzaken bij heel veel mensen. Jij voelt dat, die onrust.
Maar het is zaak, lieve mensen, heel belangrijk, dat je bij jezelf gaat voelen; is die onrust
van mij? Of is dat nou onrust van de ander? Wat is waar? Wat is jouw waarheid?

Er komen nu allerlei verschillende dingen samen door deze bijzondere periode.
Er komen allerlei dingen aan het licht. Dingen die je voorheen niet zag en nu ineens wel. Waardoor je misschien allerlei inzichten kunt ontvangen.
Maar door de angstige, onrustig gevoelens, die je als gevoelig mens blijft oppikken uit je omgeving verzand je in al die energie. Waar blijf je dan met je verstand in die energie? Je lost bijna op in het geheel als het ware, zo kan het voelen. Waar blijf jij in het geheel. Door te gaan onderzoeken voor jezelf en bij jezelf te voelen en te ervaren, misschien moet je het wel bedenken, misschien moet je het ook even noteren, voor jezelf om het duidelijk te krijgen. Om de hersenspinsels te ontwarren bij jezelf.

Om vervolgens te ontdekken; wat is van jou en wat is van de ander? En vanuit mijn liefdevolle energie, waarmee ik altijd aanwezig ben, dichterbij dan je zou denken, dan je zal voelen, kun je erop vertrouwen, dat je zult gaan ontdekken, wie jij werkelijk bent. In alle delen. Vanuit de vrouwelijke energie, vanuit mij, mag je zachter worden voor jezelf. Mag je de mannelijke energie en de moeilijke stukken in jezelf, aan het licht brengen, want dat ben jij ook. Dat heeft jou gemaakt tot wie je nu bent. Al jouw ervaringen, ook uit vorige levens, nog miljoenen re-incarnaties terug, meer dan je kunt bedenken, hebben ervoor gezorgd dat je nu bent wie jij bent.

Daar mag je jezelf liefdevol in erkennen. Loslaten kun je de geschiedenis niet. Maar je kunt wel jezelf liefdevol omarmen. Jezelf erkenning geven, dat het een kruisje is wat hoort op jouw levenstak, zoals alle andere kruisjes. Daar hoef je geen oordeel over te geven.
Wees liefdevol en zacht naar jezelf toe en erken dat deel in jezelf wat ervoor heeft gezorgd, waar je nu vanuit licht en liefde naar jezelf kunt kijken. In de moeilijke tijden heb je jezelf afgezworen, heb je jezelf weggeduwd en gedrukt. Heb je jezelf aan de kant gezet. Misschien heb je jezelf wel genegeerd en dat maakt de situatie er niet beter op, eerder moeilijker. Je maakt het voor jezelf moeilijker, maar dat wist je niet.

Want wat jou werd aangedaan, zorgde voor een ander zelfbeeld. Een verwrongen zelfbeeld door de jaren heen. Dat mag je nu herschrijven. Je mag nu jezelf gaan pellen, als een een ui, als een bloem, alle schilletjes eraf halen. En je ware zelf laten zien aan je omgeving. Dat doe je door te gaan ontdekken vanaf nu; wat is jouw waarheid, wat hoort bij jou, en wat is van de ander. Zonder oordeel.

Want dat van de ander, die onrust of die paniek die je voelt, is misschien van de ander en dat is oké. Ook niet makkelijk, maar het is niet aan jou om dat op te lossen. Jij voelt het niet, jij voelt andere dingen. Door te laten zien hoe jij daar mee om kunt gaan door andere keuzes te maken vanuit je hart, laat je aan je omgeving zien, hoe jij ermee om kunt gaan vanuit liefdevolle en hoge energie.
Dank jullie wel

Over de schrijver
Reactie plaatsen