03 april 2020 
5 min. leestijd

Melchizedek zegt: Onderschat jullie kracht niet.


Lichtmeester Melchizedek: Lieve mensen, onderschat jullie kracht niet.

Jullie zijn ontzettend krachtig. Vergeet het niet, vergeet niet jouw eigen krachtige, innerlijke, vrouwelijke energie.
Dus niet enkel mannelijke energie, maar samen met je vrouwelijke energie, in balans, maakt het juist dat je heel krachtig je eigen keuzes kunt maken, waardoor je heel veel mensen om je heen kunt helpen.
Jullie zijn allemaal krachtige healers. Iedereen kan zichzelf healen, dat is wat je doet. Je doet het zelf, je geeft jezelf toestemming. Als je maar gelooft, vertrouwen hebt en de moed hebt om het aan te gaan. Als je dapper genoeg bent om die stappen te zetten, dan zul je de ruimte en die mogelijkheden om je heen creëren. Alles ontstaat vanuit de kracht van de gedachte, onderschat dat niet.

Onderschat die kracht van de gedachte niet. Alles wat je nu in je omgeving ziet, alles wat je nu meemaakt, op dit moment, dat is iets wat je zelf gecreëerd hebt met jouw gedachten.
Jouw gedachten zijn een reactie gecreëerd op de ervaringen, blokkades, trauma’s, van vorig leven misschien wel. Van jongs af aan, alles wat je in je jeugd hebt moeten meemaken, heeft zijn weerslag op je lichaam, op jouw aura, op jouw ziel, jouw zielsdelen.

Dat gaat zich vormen en vooral ook uiten als mens zijnde hier op aarde door jouw overtuigingen. En wat eigenlijk gelijk ook jouw belemmeringen zijn, jouw gedachten, jouw gevoelens en emoties. Vooral ook de gedachten, want dat is ook energie, dus vanuit je emoties vanuit datgene wat je hebt meegemaakt of misschien nu wel meemaakt, is gecreëerd uit wat je al eerder hebt meegemaakt, waardoor je dus een reactie geeft vanuit je gedachten.

Misschien dat je voor jezelf te streng bent. Dat je herhalende gedachten hebt en die je innerlijke criticus, die jou niet loslaat, hoort in bepaalde activiteiten die je doet. Zeker als het herhalende activiteiten zijn of herhalende reacties. Jouw omgeving werkt als een spiegel voor jou, een directe spiegel. Het is wat jij met je mind hebt gecreëerd, met je gedachten, onderschat het niet. Dus de kracht die je in eigen hand hebt, door nu je gaan te focussen op een situatie of een mogelijkheid of gelegenheid, wat je over een paar maanden of volgende maand of volgend jaar graag zou willen zien in jouw leven.

Focus je op iets positiefs, want de wet van aantrekking zorgt ervoor dat hetgene wat je nu in je leven ziet gebeuren en hebt, een gevolg is van wat jij eerder hebt gedacht. Die wet van aantrekking die werkt altijd. Als jij je focust op het dingen die je niet wil, dan geef je daar aandacht aan. Dan gaat het helaas vaak wel gebeuren. Dan is het vaak: zie je wel, ik zei het al! Je hebt je gedachten teveel gevoed met de mannelijke energie. Je mag nu meer vanuit de vrouwelijke energie reageren, dus vanuit je gevoel reageren.

Gebruik je gedachten als stuurmiddel. Maar wees er ook zorgvuldig mee, kies zorgvuldig. Dat doe je door die harde, geraakte, pijnlijke stukken in jouzelf, in jouw ziel, jouw hart, in jouw innerlijke verbinding, je hartsverbinding, jouw zielsverbinding, om die wat zachter te maken, wat minder hard.
Maak jezelf wat zachter daarin. Ga niet gelijk de strijd aan maar ervaar het, ervaar het moment. Voel wat het met je doet. Waarom is dat dat deel van je zelf nog zo hard? Waarom zit dat verdriet er nog? Of die wraakzucht? Of die boosheid of machteloosheid of eenzaamheid? Waarom zit dat daar nog? Ervaar dat voel het nogmaals goed en omarm het.

Dat is een deel van jou en het is niet goed en het is ook niet fout. Je hoeft er geen oordeel over de geven. Een uiting van dankbaarheid en een liefdevol accepteren van dat deel van jezelf, dat je voorheen alleen maar weg wilde duwen, dat helpt jou één worden.
Door zorgvuldig je gedachten te kiezen, door het inzetten van symbolen of het visualiseren van wat je echt zou willen.

Daar op een positieve manier aandacht aan geven, dat geeft ook energie. Dat zorgt er ook voor dat het universum weet wat jij graag wil in je leven, wat je graag wenst. En dan kan het universum, de lichtmeesters, jouw gidsen, die kunnen je helpen met het creëren van jouw ideale leven, wat het ook maar is.
Wat bij jou past, niet kijken naar de ander, maar waar word jij blij van. Dus kies zorgvuldig. Maak er een symbool van dat je zelf kunt herinneren, dat je kunt sturen naar jezelf. Dat je kunt inzetten, zodat de misschien wellicht negatieve energie, door misschien negatieve terugkerende gedachten, door die om te zetten in een positieve energie.

Dat zorgt er ook voor dat je die stappen durft te zetten die je nu mag doen. In plaats van actief te gaan strijden, tegen je weerstand, misschien wel dwars door je weerstand heen, omdat je het gevoel hebt dat die druk vanuit je omgeving op jou wordt neergelegd, terwijl het juist belangrijk is om te ervaren en vanuit het nu, van moment tot moment, te voelen wat nu voor jou de beste keuze is.

Dat is nooit goed of fout. Misschien is het een andere keuze dan voorheen, dat betekent niet dat die keuze van voorheen fout was of verkeerd. Dat oordeel mag je loslaten. Wees oordeelloos, wees liefdevol en handel vanuit compassie. Geef aan wat goed voelt voor jou. Dat kan op een liefdevolle manier. Dat hoeft niet op een strijdlustige manier. De liefdesenergie is veel krachtiger en veel sterker met een veel hogere trilling, dan, vanuit de strijdlustige energie of de wraakzuchtige energie of de boze energie. Dat zorgt er ook voor dat je leeg raakt en uitgeput. Terwijl als je in een hoge energie zit, je juist weer ook kunt opladen.

Vanuit deze geaardheid, dus vanuit aarden, liefdevolle keuzes maken die bij jou passen. En daarom vertrouwen. Heb vertrouwen, heb moed en wees dapper en kies zorgvuldig, wat je de komende maanden voor jouzelf in jouw leven zou willen creëren. Voel maar en creëer met behulp van een affirmatie of een vision board of een symbool, maar zorg dat je het helder hebt. Zodat je een voor jou liefdevol positief doel hebt. Dat betekent niet dat je de lat heel hoog moet leggen en dat je in competitie gaat met de ander. Juist niet, geen competitie, je mag gewoon datgene kiezen dat voor jou op dit moment als een opluchting voelt, als een thuiskomen voelt. Als waarde, als een waardering voelt voor jezelf. Als het je rust geeft, als je als de gedachte, als je daar aan denkt, dat je dan blijheid voelt, ontspanning voelt. Dat je een glimlach op je gezicht krijgt, als je eraan denkt, dan is het goed.

Dat is een mooie manier om jezelf, bij je zelf te ervaren en te testen door verschillende vragen op te schrijven en verschillende activiteiten en doelen en krijg je die glimlach op je gezicht dan is het goed. Maar ga je in de angst, in de onrust en in de twijfel, dan helpt het jou niet verder. Dan zal het het universum ook datgene aan je geven, wat je nu wenst. Dat is niet slecht of fout, dat is alleen maar een reden om het de volgende keer nog een keer te proberen. Wees geduldig en hou moed. Zet de lijntjes uit voor de komende maanden en geniet alvast van die mooie momenten die je voor zelf zou gecreëerd willen hebben. Dat kan met werk te maken hebben met gezondheid met je relatie, gezin omgeving, alles wat jou aangaat, en misschien wel je woonomgeving, je huis. En zul je zien de wet van de aantrekking werkt altijd.

Je hebt dagelijks veel gedachten, daar kun je niet omheen. Hoe rustiger je gedachten zijn, hoe krachtiger en geaarder je bent. Dat is een kwestie van oefenen en geduld. Door bewust te kiezen, dit moment bewust te kiezen voor datgene wat jij graag zou willen zien, om daar naar uit te kijken.

Daar naartoe te werken en ondertussen te genieten en dankbaar te zijn, voor wat er nu is en wat je wel hebt, niet wat je niet hebt. Juist wat je wel hebt daar aandacht aan te geven, dan groeit het. Dan gaat het alleen maar groeien, dan komt er alleen maar meer van. Dus omarm alle, dankbare liefdevolle dingen in je leven. Laat ze er zijn en wees dankbaar in het nu.
Geniet van moment naar moment, door alles wat je doet met aandacht te doen.

Dankjewel

Over de schrijver
Hennie
Door

Hennie

op 08 Jul 2020

Prachtige liefdevolle ondersteunende boodschappen, heel veel dank daarvoor Ellen en de Lichtmeesters

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 16 Jul 2020

Lieve Hennie, dank je wel voor je reactie. Heel fijn om te horen dat de boodschappen jou veel steun geven. Dank je wel!

Reactie plaatsen