23 maart 2020 
3 min. leestijd

Lichtmeester Hilarion zegt: Jullie hoeven niet te geloven

Lichtmeester Hilarion: Jullie hoeven niet te geloven om onze hulp voor heling te kunnen vragen of aan te roepen.

Want we zijn er, heel ver weg en toch heel dichtbij. De helende energie van de groene kleur draag ik als heler om mij heen, als je mij aanroept om hulp visualiseer dan die kleur. Hulp voor rust en gronding in deze onrustige periode voor jullie. De energie is heel intens en daar hebben jullie last van, daar reageer je op en dat is hinderlijk. Hoe ga je daarmee om?

Het voelt alsof alles nu ineens tegelijk komt.
Het lijkt een magnetisch veld waarin je wordt meegetrokken door de onrust en misschien wel de paniekzaaierij om je heen. Neem een diepe ademhaling en vraag mij nu om hulp, visualiseer mij en zoek mij op. Zoek de groene kleur op en roep mij aan.

Ik help jou om die helende keuzes te maken zodat je die stappen kunt zetten die voor jou op dit moment aan de orde zijn. Wat voor jou momenteel waarschijnlijk onduidelijk is. Wat moet ik? Wat is de bedoeling hiervan? Misschien de vraag: Waarom? Misschien wel de allermoeilijkste vraag omdat er niet een kant en klaar antwoord op te vinden is. Want het is makkelijk om te wijzen naar de ander, terwijl de wereld eigenlijk de spiegel is van jouzelf.

Dus richt die vinger niet op de ander maar draai hem om naar jezelf, als aanwijzing, van wat is nu op dit moment belangrijk, De verbinding met jezelf, de aarde, probeer deze nog krachtiger te maken. Dat helpt jou om staande te blijven in deze storm, deze onrustige periode. Het is nog niet voorbij. Maar laat die angst en paniek om je heen niet kleven aan jou.

Reinig jezelf en vraag mij of je gids te helpen met reinigen, reinigen van jouw aura.
Want die angst blijft aan je plakken, al die energieën, die soms best krachtige heftige energie. Laat je niet misleiden door een illusie die door de wereld is opgebouwd. Maar prik door die matrix heen en ga voor echt. Wat is echt voor jou, wat voelt echt voor jou op dit moment.

Ook al zijn er vanuit de opvoeding bij jou, vanuit je werk, vanuit de maatschappij, vanuit je omgeving andere dingen opgelegd. Omdat die verwachtingen soms heel hoog en toch aanwezig zijn. Om aan die verwachtingen te voldoen heb je ontzettend je best gedaan om je aan te passen en om mee te gaan in een snelle wereld, die jullie hebben gecreëerd met zijn allen. Stap je voor stapje ontdek je nu dat het allemaal een grote illusie is, dat je eruit mag stappen, mag vertragen en langzaam aan mag gaan doen.

Van een afstandje mag je gaan kijken of deze situatie nu bij je past.
Of je nu toch een keer nee moet zeggen in plaats van ja; het het is een harde snelle leerles om te leren en te ontdekken. Dat valt niet mee want vanuit je hoofd ben je gewend om op een bepaalde manier te reageren. Nu mag je voor jezelf ontdekken, de tijd en ruimte die er nu is, die je voor jezelf hebt gecreëerd om te ervaren wie je nu bent. Om te ontdekken dat je een prachtig spiritueel wezen bent, die de uitdaging hier op aarde is aangegaan om als mens de lessen te leren die nodig zijn voor jouw persoonlijke en spirituele groei.

Gelukkig hebben we allerlei middelen tegenwoordig om de communicatie met de ander in stand te houden, maar gebruik ook je telepathische communicatie. Want vanuit de verbinding met de aarde ontdek je dat er veel meer mogelijk is dan je voorheen in de gaten zou hebben.
Omdat je vanuit die rust je eigen potentieel, je eigen talenten en jouw eigen antwoorden zult ontdekken.
Vraag mij om hulp daarbij en om antwoorden, als je op zoek bent naar jouw balans en evenwicht, die je nu opnieuw mag gaan vinden in deze chaotische en verwarrende periode .

Dat kan jij! Wees dapper en moedig en zoek troost bij elkaar.
Ga rechtop staan en laat zien dat je kiest vanuit je hart. Dat je keuzes maakt vanuit liefde, zonder dat het ten koste gaat van jouw energie, van jouw plek op de wereld, in je buurt, in je gezin, op je werk, want jij doet er ook toe. Jij hoort er ook bij. Samen die verbinding aangaan maakt je sterker, en zorgt dat je minder angstig rondloopt. Door de angst raak je in de war en die verwarring en onrust heeft juist effect op jouw veerkracht en immuniteit. Dus zorg voor de verbinding met de aarde en zorg voor jezelf, en daarmee juist ook voor de ander in je omgeving. Dank je wel.

Over de schrijver
Huguette Planckaert
Door

Huguette Planckaert

op 28 Mar 2020

Mooie tekst met pure waarheid. We zijn er ons nog niet voldoende van bewust. Ik bedank elke dag de engelen. God thanks voor leven.

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 01 Apr 2020

Wat mooi Huguette,dankbaarheid is en hoge liefdesenergie. Dank je wel. x

Reactie plaatsen