06 maart 2020 
3 min. leestijd

Lichtmeester Krishna over waarde

Lichtmeester Krishna over waarde

Het maakt niet uit welke lichtmeester je om hulp vraagt, maar voel wat voor jou op dit moment fijn voelt. Wat raakt jou, wat geeft jou een connectie, welke tekens zie je om je heen?

Zoek de plaatjes erbij, zoek een voorbeeld uit of teken je eigen gids en vraag of deze dichterbij jou wil komen en jouw lijf geeft jou een gevoel van herkenning van warmte en vreugde. Dat is jouw bevestiging, dat je op hetzelfde energieniveau zit en dat je connectie hebt. Door die connectie is het ook makkelijker om een boodschap of teken te ontvangen. Of als je die connectie even niet hebt, doordat je even niet lekker in je vel zit, de ene dag heb je wel een connectie met een bepaalde lichtmeester of je gids en de andere dag wil je het ook weer graag en dan is het weg.

Dan ga je je waarde inschatten, daarover wilde ik graag vertellen, dit wilde ik graag aangeven aan jullie. Geef die waarde dan niet weg, ga niet vergelijken: Gisteren kreeg ik dat gevoel wel, dat contact, die verbinding en warmte en vandaag niet. Dat is niet erg, wees geduldig daarin. Wees geduldig met jezelf.

De ene dag voel je je sterk en krachtig en ben je geaard, dan is het ook makkelijker voor je gids, een lichtmeester of aartsengelen om contact te maken met jou, als je erom vraagt. Vraag je er niet om, heb je geen gerichte vraag, of wil je het nog niet ontvangen of sta je er nog niet open voor, dan is de energie sowieso lager en is het moeilijker voor die gids, of engel of lichtmeester om contact te maken met jou.

Vraag je hogere zelf om hulp daarbij, je hogere zelf is een deel van jouw ziel. Met je ziel kan contact maken. Daarin is het belangrijk dat je vooral jezelf, je eigenwaarde daarin erkent. Wat is eigenwaarde, wat is waarde, wat is voor jouw belangrijk. Dat kan anders zijn en voelen dan voor je collega, buurvrouw, je moeder, of je zus of je vader. Dat is voor iedereen verschillend, dat is ook niet erg, want iedereen is uniek. Het is vooral belangrijk dat je je eigen stuk daarin ontdekt.

Als je je uitspreekt maak je het ook helder, ook voor de mensen in je omgeving, zij kunnen zich dan aansluiten bij jou, omdat ze zich herkennen in wat je vertelt, daarom is het uitspreken van die waarde heel belangrijk. Dat mag je heel dicht bij jezelf houden, die waarde, dat zijn kleine cadeautjes, cadeautjes van dankbaarheid. Dankbaarheid voor die waarde, die eigenwaarde die je jezelf gunt, dat vertrouwen daarin is het allerbelangrijkst. Vertrouwen en geduld hebben daarvoor.

Dus zul je ontdekken op een gegeven moment dat het allemaal veel dichterbij is, dan je eerst dacht, dat je het jezelf het allermoeilijkst hebt gemaakt door de waarde weg te geven aan een ander. Door de erkenning weg te geven aan de ander. Daarmee zet je jezelf aan de kant, als je de ander de erkenning geeft als bijvoorbeeld dat is een goede docent, een prachtige healer of boodschapper, fietsenmaker het maakt niet uit, dat is een waarde die je aan de ander geeft, een waardering, dat is goed, zolang je jezelf daarmee niet ondergraaft, dat is belangrijk, dat je je waarde niet weggeeft.

Dat je ook zuinig met je eigen waarden en talenten en giften mag zijn, Dat je het niet weggeeft, dat is ook waarde geven en erkenning aan jezelf. En de dankbaarheid daarin, een voorbeeld aan iemand nemen, is wat anders dan je waarde weggeven, daar zit verschil in.
Die balans mag je voor jezelf opmaken, dat is belangrijk. dat je jezelf erkent in de eigenwaarde die er is, door te zijn wie je werkelijk bent in verbinding tot jezelf, hoe geaarder je daarin bent, hoe krachtiger en mooier je uitstraling zal zijn. Je zult meer rust vinden om dat je je daarin niet meer hoeft te vergelijken of een wedstrijd aan te gaan, je werkt samen, met elkaar, dat moet je niet onderschatten.

Dat samenwerken doe je het beste door je eigen waarde te erkennen en te laten zien wat jouw ding is en waar jij blij van wordt. Dat is al een levensopdracht op zich, een deel van je ziel, naast je hogere zelf. Hoe mooi zou het zijn om hiermee aan de slag te gaan in het dagelijks leven door het eenvoudig te houden en daardoor stapje voor stapje te groeien en daardoor de kracht en de heling in jezelf te laten ontstaan, als lichtwerker, want daarvoor ben je hier op aarde.

Daarvoor maak je deze keuzes en daarvoor je zit je in een groep met gelijkgestemden. Dat is geen toeval, dat is omdat het zo moet zijn. Dat is jouw weg, met elkaar in verbinding, samen op weg. Dank jullie wel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen