05 juni 2020 
2 min. leestijd

Boodschap van Saint Germain tijdens de Volle Maan Healing

Lieve mensen, dit is een test.

Je wordt bijna gedwongen een kant te kiezen, maar dat hoeft niet! Blijf in het licht, blijf in het midden. Het is niet zwart of wit, maar grijs. Hou je handen op je hart en kijk naar de situaties om je heen. De emoties voel je door je heen stromen, de onrust en de angst voel je. Zo oneerlijk allemaal, zoveel pijn, dat wil je niet! Help!

Die verantwoordelijkheid hoef jij niet allemaal te dragen, draag licht en liefde uit naar jezelf en de wereld om je heen, naar je omgeving toe. Blijf neutraal met beide benen op de stevig op de grond, en lukt dit niet meteen, blijf proberen, blijf je bewust, zet je intentie neer.

Dit is een test, jullie worden getest. Hoelang kan jij bij jezelf blijven? Bij je hart? Laat je niet verleiden door berichten die je kunt horen of te lezen krijgt.
Er komen dingen in het licht die al eeuwenlang bestaan, er zijn en gebeuren. Nu is de beurt aan jou. Hoe ga jij hiermee om, als aards wezen met een spirituele ziel?

Onderzoek dat deel in jou wat reageert op de situatie en deze periode. Er is moed voor nodig om bij jezelf te blijven en niet mee te gaan in de emotie van de ander. Houd beide voeten op de aarde, dat is waar je nu, op dit moment bent, dat is nu jouw werkelijkheid, dit moment.
De beleving of het verhaal van de ander is zijn of haar beleving van toen, van gisteren, van vorige maand. Niet nu!
Niet nu op dit moment, waar wij bij elkaar zijn tijdens deze liefdevolle maan healing.

Heb mededogen en compassie, maar het is niet jouw leven, niet jouw uitdaging, maar wel jouw spiegel.
Wat ik al aangaf, dat deel in jou, wat daardoor wordt aangeraakt; is dat vanuit jouw jeugd? Is dat een tekort aan liefde? Een tekort aan aandacht? Is dat angst? Geen veiligheid?

Probeer die juist nu voor jezelf te creëren, door dat deel van jezelf er ook te laten zijn. Want er is niets wat jou nu zou raken, besef dat je een liefdevol spiritueel wezen bent en alles is goed, zoals het nu is.
Kijk naar jezelf, kijk in de spiegel en zie en ervaar jouw emotie, jouw reactie. Is het een terugkerende emotie of gevoel? Dan mag je daar nog iets mee doen, anders blijft het in de weg staan voor je persoonlijke en spirituele groei. Is het tijdelijk? Heb je een gevoel van compassie, dan weet je dat dat deel van jou al is geheeld. 

Dit is een test, ben je klaar voor de volgende stappen op weg naar jouw levensdoel hier op aarde, jouw zielsmissie te vervullen.
Heb je nog delen te helen? 

Vraag mij om hulp, Saint Germain en de violette vlam komt bij jou en de kleur laat zich in alle vormen zien. Deze helende en zuiverende vlam laat je hart helen en alle andere zielsdelen die jouw liefde en aandacht nodig hebben.

Over de schrijver
Reactie plaatsen