02 januari 2020 
1 min. leestijd

Gechannelde nieuwjaarsboodschap 2020

In 2020 staat onvoorwaardelijke liefde, overvloed en vertrouwen centraal, vooral in jezelf en met elkaar in verbinding.

Aartsengel Michael, heelmeester Saint Germain, heelmeester Sananda, heelmeester Maria Magdalena en heelmeester Melchizedek: Wij werken samen zoals genoemd voor 2020 de onvoorwaardelijke liefde vanuit mij, heelmeester Sananda en heelmeester Maria Magdalena, het vertrouwen van heelmeester Saint Germain en overvloed van Melchizedek en aartsengel Michaël. Deze drie woorden samen maakt ook wel een drie-eenheid, net als de hartstrialiteit.

Van dualiteit naar trialiteit.

Die samenwerking doen wij ook. Wij werken samen hier om jullie daarmee te helpen, om in jullie eigen harts trialiteit te komen, te ervaren. En misschien ben je er al bijna, sommigen voelen het meer dan anderen, maar dat is niet erg, want je komt er vanzelf, zodra je het ervaart en voelt dan weet je het.
Dan weet je dat dat het juiste is. Als een soort kompas mag je 2020 hiermee in. Wij ondersteunen jullie hierbij, vraag om onze hulp. vraag wel want wij dringen ons niet op aan jullie, maar zijn wel heel dicht bij jullie. vertrouw erop, dat is ook een van de drie, vertrouwen, overvloed en onvoorwaardelijke liefde.
En als je het woord vertrouwen hardop noemt, voel dan hoe je voeten zich verbinden met de aarde.

De kracht en het vertrouwen, in jezelf, in wie jij bent. 

Neem een diepe ademhaling en laat het vertrouwen door je heen stromen. vanuit dankbaarheid voel je die onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Dat is belangrijk, want dat is de koers waar je op mag varen, het kompas waar je naar mag kijken en luisteren waarop je keuzes kunt maken vanuit je hart, de trialiteit.
Het wordt een mooi magisch en krachtig spiritueel jaar, het moment om de verbinding aan te gaan met jezelf. Dit is het moment, doe maar, het mag.

Eis jouw plek op in je leven vanuit het vertrouwen dat je maakt, wanneer je het contact hebt met de aarde.

Als je je voeten voelt, als je de energie voelt tintelen, dan stroomt het door je hele lichaam en als je ons aanroept, dan kun je het contact zichtbaar maken voor jezelf door kleur. Vermeng dat met je energie en laat de kleuren door jou heen stromen door middel van visualisaties met je chakra’s, wij helpen dat weer te laten stromen.
Zodat jij jezelf kunt laten zien, zoals jij werkelijk bent. Wie je mag zijn, wie je bent, je hoeft je niet anders voor te doen. Dat mag je achter je laten je mag erop op vertrouwen dat je nu weer gewoon weer mag zijn wie je bent, en dat is voldoende. Dat is voldoende. Heb een mooie magisch jaar lieve mensen, dank jullie wel.

Over de schrijver
Regime Pol
Door

Regime Pol

op 02 Jan 2020

Prachtige healing. Waar kan ik de tekst vinden om de koorden etc door te kunnen snijden?

Ellen-Wouda
Reactie plaatsen