05 februari 2020 
2 min. leestijd

Gechannelde boodschap van Saint Germain

In plaats van oordelen, kijken naar de voordelen.
Het gaat over verbinding en compassie. Ik ben Saint Germain en met mijn violette vlam kan ik jou helpen. Onderschat niet de kracht van de violette vlam: De kracht van jezelf.

Als je pijn hebt of een probleem, meer inzicht nodig hebt, vraag mij om dichterbij te komen en vraag om de violette vlam. Ik reik mijn violette vlam aan voor jullie en ontvang deze ook in je hart. Ontvang de violette vlam, want hij reinigt jouw ziel en jouw energie. De violette vlam geeft jou warmte en liefde en compassie voor jezelf. Geef de violette vlam aan jezelf, omarm het.

Wakker je eigen vuur en healing aan, van vertrouwen, compassie en liefde.
Als je het even niet meer ziet zitten, als je even je helemaal alleen voelt, omdat het niet makkelijk is, omdat je in een strijd zit, misschien wel een strijd met jezelf om te gaan staan voor jezelf, om jezelf te laten zien. De violette vlam helpt jou helen op alle gebieden, op alle levensgebieden en het activeert ook je zelfherstellend vermogen.
Je kan de violette vlam delen met de mensen om je heen en je kunt jezelf ermee beschermen.

Beschermen tegen invloed van buitenaf, als het je zelf niet meer lukt, omdat je niet lekker in je vel zit, of verdrietig bent of in angst of twijfel, zet de violette vlam aan, zet hem neer.
Teken hem, knip een plaatje uit, plak hem op, plak hem in je agenda, neem hem mee overal naar toe. Hij zal jou beschermen en veiligheid bieden en bekrachtigen en helen en je liefde geven. Een spiegel voor je zijn in je omgeving, de situaties die je tegenkomt, discussies die je hebt, of de strijd die je misschien wel hebt met mensen om je heen.

Zet de violette vlam in en deze zorgt voor compassie.
Dat je liefdevoller voor jezelf mag zijn, en die liefde mag versterken door minder te oordelen.
In plaats van te oordelen, over bepaalde situaties door te wijzen met je vinger of door te praten over de situatie met anderen, kun je ook kijken naar de voordelen.

In plaats van oordelen, kijken naar voordelen.
Wat levert deze situatie mij op? Wat mag ik hier zien? Wat mag ik hier van leren? Wie ben ik eigenlijk? Lijk ik niet toch een beetje op die andere persoon? Ben ik niet gewoon precies hetzelfde, maar durf ik dat niet te erkennen bij mezelf?

Geef ik dat deel van mezelf geen aandacht juist en irriteer ik me daarom aan dat soort dingen bij andere mensen, zoals dat ze bijvoorbeeld altijd blij zijn, of dat ze een grote mond hebben of dat ze oordelen?  Dat irriteert je, dat raakt jou.

Zet de violette vlam in en voel bij jezelf wat dat met jou doet en haal jouw les daaruit.
Erken dat bij jezelf, erken dat er een stukje machteloosheid in jezelf zit, een stukje woede, een stukje pijn, stukje verdriet.
Maar ook een stukje blijdschap, levenslust en hoop, en vertrouwen en liefde, en glans en hoge energie Die kan je versterken en vasthouden door je inzetten van de violette vlam.

Dankjewel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen