03 augustus 2020 
2 min. leestijd

Boodschap van Saint Germain tijdens de Volle Maan Healing

Lichtmeester Saint Germain
Lichtmeester Sant Germain: In de stilte van harmonie en licht kom je tot je zelf.

Hoewel sommigen van jullie zich zelf blokkeren daarvan, door het ego hoogtij te laten vieren. En dat is niet fout.
Het is ego is niet fout. Het is ontstaan toen je voor de zoveelste keer reïncarneerde op aarde om je ziel verlichting te geven.

Je hebt je als ziel te manifesteren als mens en dat is een uitdaging. Je ego, het stemmetje in je hoofd, zal je vanuit angst toeroepen en hoogstwaarschijnlijk willen beschermen, althans zo ervaar je dat. Dit zijn echter meestal herhalingen van eerder ervaren gevoelens die door emoties en herinneringen worden uitvergroot. Meestal uit zelfbescherming en vanuit angst kies je het veilige pad. Het veilige pad van herkenning en vertrouwen, dat echter schijnveilig is.

Je ziel wordt verstopt door je ego en krijgt geen kans zich te ontwikkelen. Je mag meer loslaten van je ego door vanuit je hart te gaan leven. Uit je hoofd naar je hart door een paar diepe ademhalingen, welke weliswaar direct voor emoties zorgen die eerder nog verstopt waren. Dit is niet erg, want door deze diepe ademhaling ontstaat er ruimte voor jouw zelf. Toe maar, neem maar een paar diepe ademhalingen door je buik, zo laag mogelijk met je hand op je hart. Voel daarna wat je hart jou vertelt.

Dit is de komende periode belangrijk voor iedereen, want zoals ik al aangaf, er is een stilte gevallen. Alsof je je in het oog van een orkaan bevindt.
Het geraas in je oren van alles wat zich momenteel op aarde voordoet is eventjes stil gevallen. Het moment is om juist nu contact met je hogere zelf via je hart, je gidsen, engelen en ons lichtmeesters, op te zoeken in deze periode van stilte. En vraag ons wat voor jou op dit moment belangrijk is om aandacht aan te geven.

Vind je het moeilijk om in stilte contact te zoeken? Volg zoveel mogelijk deze krachtige healingen van ons lichtmeesters , want het zal je een sprong vooruit geven in zowel persoonlijke als spirituele groei.
Luister de healingen regelmatig na, wellicht is de stilte eerst oorverdovend. Het ego zal er dankbaar gebruik van maken door van zich te laten horen.
Zet een prachtig stukje muziek op, dat hebben wij hier niet. We komen af op krachtige muziek, het zorgt voor een hoge energie en door de stilte is het contact juist nu makkelijker heel dichtbij. De scheiding tussen jullie en ons is momenteel flinterdun.

Daarom is het juist in deze periode voor jullie makkelijker om contact te maken met ons, ook wel ongeziene wereld genoemd, dichterbij dan je denkt te weten of te voelen. Je liefdevolle positieve focus en antennes moeten dan wel goed staan, dan kun je ons aanraken!Bedenk goed, de komende tijd, welke keuzes je wilt maken vanuit je hart. Is het rigoureus of iets kleins, erg dichtbij en persoonlijk, dat maakt niet uit. De stilte en de daaruit voortkomende ruimte is er nu, maak daar ruimschoots gebruik van.

Er is altijd wel iets te helen op elke niveau, duik daarin, mee, ik begrijp het, de confrontatie met je zelf en je ego valt niet altijd mee en kan soms erg pijnlijk zijn, zeker als je dwars door die weerstand wil gaan of zelfs moet gaan, wil jij verandering brengen in je leven, je gevoel, je ervaringen, je emoties, je werk, privéleven, je omgeving of zelfs in de wereld.
Roep mij dan aan voor hulp, zet de violette vlam in als vuurtoren licht, welke je mag volgen. Start meteen, doe het nu.
Dank je wel voor het luisteren naar mijn boodschap van licht en liefde en het bijwonen van de krachtige healing van ons lichtmeesters.

Over de schrijver
Reactie plaatsen