08 april 2020 
2 min. leestijd

Boodschap aartsengel Michaël tijdens de Volle Maan Healing


Aartsengel Michaël: Jullie zitten momenteel vast , als in een impasse, een soort oog in een storm, zo kan dat voelen.

Na jaren van rennen en vliegen staat ineens de wereld stil voor jullie. Echter de wereld, de aarde zelf niet natuurlijk, die draait wel door. De natuur gaat echt zijn gang, consistent, stapje voor stapje. Voor jullie staat de wereld ineens stil. Terwijl je altijd zo druk bezig bent met anderen te helpen, voor anderen klaar te staan. Dit is nog steeds zo, maar nu op een hele andere manier. Veel langzamer, lijkt het wel.

Wellicht ervaar je de tijd veel trager, omdat je zelf niet meer alles kunt bijbenen en misschien los moet laten. Waarschijnlijk heb je het wel geprobeerd en misschien nog steeds, maar je loopt tegen een muur op, vanaf daar is het stop door de barrières die zijn opgelegd. Van binnen schreeuwt je lichaam, je ziel om aandacht, laat mij zien, laat mij vrij, laat mij spelen, roep je ziel aan.

Hoewel je toch vanuit je verstand probeert te overleven in deze bizarre periode, wordt er op een ander niveau veel geheeld. Onbewuste onzichtbare zaken komen nu aan het licht, voor jou. Dingen die je in je familiekring of op je werk voorheen niet zag of hoorde, komen u ineens tevoorschijn.
En dat is best ingewikkeld, dat kan je ontzettend laten schrikken en doen beseffen, waar ben ik mee bezig?

Terwijl de aarde, de natuur, de energie, de lucht doorstroomt om zijn vervolg te maken, zijn herstel in te zetten, want dat kan. De aarde is sterk. In die tijd mag jij pas op de plaats maken, tijdens deze impasse en vanuit vertraging, liefdevol andere bewuste keuzes gaan maken.
Wij zijn hier voor jullie, veel dichterbij dan je denkt. Deze scheiding, is echt flinterdun, maar al die tijd ben je daar aan voorbij gegaan door de haastige maatschappij, vanuit opvoeding, vanuit cultuur, vanuit geloof. Je wilde je aanpassen en vanuit dualiteit. Ja, zonder donker is er geen licht. De vrouwelijke energie mag nu samengaan met de mannelijke energie net zoals yin en yang. Om van daaruit voortaan vanuit je hart met compassie naar de wereld, je omgeving, jezelf, je gezin en de situaties om je heen te kijken.

Leven vanuit je hart, met liefde, is de meest krachtige energie die er is. En je sluit daarmee meteen aan op je eigen verbinding, die van je hogere zelf, je ziel en daarmee de kosmos, de bron met ons en alle andere lichtwezens die jullie ondersteunen in jullie goddelijke plan hier op aarde.

Je hebt niet voor niets nu gekozen voor deze healing van ons lichtmeesters aanwezig te zijn,
Je weet en je beseft heel goed dat leven hier op aarde van jou, je familie, de omgeving komt straks uit de impasse en moet anders, sterker nog, gaat anders worden. Voor iedereen, maar kies bewust de stappen voor de komende periode.
Want je weet nu, als jij geen keuze maakt vanuit je hart en blijft twijfelen, dan doet de wereld dat voor jou.

Sta op, zoek verbinding en heel jezelf. Het mooiste cadeau wat er is!
Ga mee, stap uit de oude energie, ga mee in de nieuwe hartsenergie.
Heb moed, wees dapper en geniet van de mooie nieuwe mogelijkheden die zich de komende periode voor jou ontvouwen.
Het zal bevrijdend voor jullie voelen, deze enorme shift tilt iedereen op, die mee wil en kiest voor een hoger energieniveau.
Blijf niet voor de sluier staan, laat je niet afleiden, maar prik er door heen, stap door de sluier en kies voor liefde. Dank jullie wel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen