20 maart 2020 
3 min. leestijd

Aartsengel Michaël over vertrouwen en kracht

Michaël: Lieve mensen, ik omarm jullie met mijn vleugels.

Vertrouwen en kracht geef ik jullie mee, en de angst die je voelt mag je loslaten. Zorg dat je lichaam en je geest rust ervaart en vertrouwen, dat is wat ik jullie mee wil geven. Voel je angst en stress, zorg dat je het in balans krijgt en vraag mij om hulp daarbij. Ontvang de heling van ons als lichtmeesters op het moment als je mij aanroept om de rust te bewaren voor jezelf en daarmee je omgeving. Leef per dag, kijk niet teveel vooruit, kijk niet achteruit. Leef nu, leef bewust met de juiste intentie en focus op vertrouwen en liefde. Bedank de aarde voor zijn trouwe diensten, al jaren, al eeuwen. Houd die standvastigheid en vertrouwen, die vasthoudendheid bij jezelf en leg je hand op je hart. Neem een diepe ademteug.

Doe wat nodig is. Handel en doe wat nodig is op dit moment. Dat weet je wel. Dat weten jullie allemaal. Verlies je niet in de chaos en de paniek. Doe wat nodig is en doe dat met liefde en aandacht. Zo zal je een licht zijn voor de mensen om je heen. Dat kan op allerlei manieren. Alles is energie, verbonden zijn jullie sowieso, hoe dan ook. Hoe meer je die verbinding ook met de aarde voelt, hoe zelfbewuster en meer bewust je van jezelf wordt, met je eigen verbinding met de aarde en iedereen om je heen.
Daarmee kun je het ook verspreiden, door die aandacht vast te houden. Vraag mij om bepaalde dingen los te laten, want de paniek en zorg komt voort uit het feit van dingen die je hebt meegemaakt.

Misschien vanuit vorige levens of lang geleden, maar die je nu nog laten struikelen en die er nu voor zorgen dat je gaat rennen, dat je meegaat in de paniek van anderen, doordat je niet geaard genoeg bent, verlies je de balans en is het gemakkelijk om erin te vallen, een makkelijke valkuil.

Vertraging en bewustwording van jezelf is juist nu heel belangrijk in deze periode.
Wees je bewust van elke handeling, intentie en focus die je hebt, waarmee je bepaalde handelingen en acties doet. Waarom doe je dat? Voor wie doe je dat?
In eerste instantie voor jezelf. je kunt pas goed voor de ander zorgen, als je voor jezelf zorgt.
Maak contact met de aarde en vraag mij om de lijntjes die jou blokkeren, uit vorige levens of situaties uit dit leven, die afspraken, die contracten door te snijden, zodat je vrij bent om jezelf te zijn. En er ook kunt zijn voor anderen om je heen.

Je hebt elkaar nodig en wees het voorbeeld daarin, als lichtwerker, dat kan jij. Onderschat je kracht niet. Onderschat niet de woorden die je spreekt, de handelingen die je doet, de gedachten die je hebt.
Dus het vertrouwen en het bewustzijn, je bewust worden van wat je doet en waarom je het doet, met je intentie en je volle aandacht in het nu, zal je helpen je energie en die kracht bij je te houden zodat je nog meer kunt betekenen voor de mensen in de omgeving. Ontladen en opladen, ontladen en opladen, dat is zorgen voor jezelf.

Als je merkt dat het blokkeert met de stroming in je lichaam, dat je pijntjes ervaart, vraag dan je gids waar het vandaan komt. Roep mij aan om je te daarbij te helpen. Om je daarvan te verlossen, van al die onzichtbare lijntjes die ervoor zorgen dat je op bepaalde momenten toch nog blokkeert. Misschien is dat soms nog nodig omdat je teveel over je grens heen gaat, en is het misschien een signaal dat je lichaam je laat weten dat je mag vertragen. Dat je nu even rustig aan mag doen en goed voor jezelf mag zorgen. Daar hoort ook op tijd rust bij, op tijd slapen, voldoende slaap, voldoende water, voldoende eten, zo puur mogelijk. Bewust samen eten en die aandacht voor elkaar.

Het is nu tijd om daarmee aan de slag te gaan. En met mijn vleugels omarm ik jou, jullie allemaal om het vertrouwen en de energie, de rust, vooral het vertrouwen te geven dat je het kan. Je kunt het. Je kunt zijn wie je bent, nu mag het, laat het maar zien.
Dichtbij je hart, vanuit je hart, luisteren naar die trillingen, geluiden, de dingetjes om je heen die om je heen dwarrelen in je gedachten, dat het tekenen zijn om je wakker te maken, je bewust te maken van het feit dat je niet alleen bent, dat je geholpen wordt door de gidsen en wij, als lichtmeesters en ook de mensen in je omgeving, ook al kun je nu even niet bij ze zijn, ook al is er afstand, toch ben je verbonden.
Dank je wel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen