05 juli 2020 
1 min. leestijd

Boodschap van aartsengel Michaël tijdens Volle Maan Healing.

 

Ik ben Michaël, het is eenvoudiger dan je denkt.

Het is belangrijk om deel te nemen aan gezamenlijke energie-verbindende activiteiten. In deze tijd worden jullie uitgedaagd om opnieuw te kiezen, opnieuw voor jezelf te kiezen. Echter door angst en twijfel, wat verlammend kan werken, voor sommigen van jullie, lukt dit niet altijd.

Terwijl het eenvoudiger is dan je denkt. Het is dan ook het denken wat jou op een ander pad brengt, dan waar je ziel graag naar toe wil. De kunst is om voor jezelf te ontdekken wat je ziel graag wil, zonder jezelf te vergelijken met de mensen in je omgeving.
Dat is een valkuil en je zelfwaardering kukelt meteen naar beneden daardoor. Juist door naar binnen te gaan en te onderzoeken welke keuze je hebt gemaakt de afgelopen tijd, kun je onderzoeken of datgene bij je past om niet.
Gun jezelf de tijd om dat te doen.

De wereld ligt momenteel overhoop, dus deze interne zoektocht word je niet gemakkelijk gemaakt.
Zeker ook wanneer de mensen om je heen hun filosofieën of brainwaves graag met jou willen delen.
Echter vergeet daarbij niet dat dat hun waarheid is, waardoor ze niet de verantwoordelijkheid voor hun leven op de schouders hoeven te nemen.
Ze verstoppen zich achter bedachte theorieën, omdat ze zich niet veilig voelen.

Laat je niet misleiden door alle gecreëerde illusies om je heen. Maar vertrouw erop dat ook aan deze moeilijke periode een einde komt, zoals alles voorbij gaat in het leven, in soms een sneller tempo, dan je graag zou willen.

Uit je dankbaarheid voor alles wat je nu al in je leven hebt gecreëerd.
Maak korte metten met oude stukken die jou doen struikelen in het dagelijks leven; het remt je persoonlijke en spirituele groei.
Vraag mij, Michael, om hulp, ik en alle andere lichtmeesters en aartsengelen en gidsen zijn dichtbij jou. De hulp is echt maar 1 vraag van je vandaan.

Probeer niet zelf met al je overtuigingen en koppigheid in je leven de touwtjes in handen te houden.
Laat ze los en vertrouw op jezelf door naar jezelf te luisteren en je hoofd te vullen met liefdevolle gedachten, ook naar de ander toe.

Neem niet alles zomaar voor waar aan, ga op zoek naar diepe verbinding met jouw ware zelf.
Als spiritueel wezen liggen alle antwoorden in jouw hart, wees dankbaar en spreek liefdevolle woorden. Door verbinding met alles blijft de energie hoog en door het groeiende vertrouwen vind je daardoor meer rust, waardoor je langzamer leert leven, meer kunt genieten en in meer vrede met jezelf en de wereld je zielspad gaat bewandelen.

Over de schrijver
Jenny
Door

Jenny

op 06 Jul 2020

Tijdens de sessie gisteravond in slaap gevallen, is het nog terug te beluisteren?

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 08 Jul 2020

Hoi Jenny, geen probleem, via de inloglink in de bevestigingsmail kun je nogmaals de Volle Maan Healing kijken.🙏 Geniet ervan! 💕

Reactie plaatsen