30 november 2020 
2 min. leestijd

Aartsengel Michaël zegt: Gebruik de stilte! Volle Maan Channeling november 2020

Dag lieve mensen, ik ben aartsengel Michaël.

Voelen jullie de stilte en de kou? En tegelijk de onrust over wat er komen gaat? Ik zie jullie stoeien met de gedachten over de komende donkere dagen. Hoe doen we het met feestdagen? Gaan deze nu wel of niet door? Door wie of wat komt dat?

Het is gemakkelijk om dit buiten jezelf te zoeken, dan hoef je niet naar jezelf in de spiegel te kijken. Dat is pas confronterend, te spannend. Maar lief mens, dat ben jij, in de spiegel. Je kunt nog zo hard weglopen of de vinger naar de ander wijzen, je komt altijd weer terug bij jezelf.

Je kunt jezelf niet blijven ontwijken, als in een cirkel, kom je altijd weer terug bij jou zelf.

Gedachten gaan door je heen, zoals: Als ik dit diploma haal of die baan krijg, dan pas ben ik blij en gelukkig. Velen van jullie zoeken het geluk buiten zichzelf. Vaste rituelen en vieringen geven houvast in deze moeilijke periode, maar lieve mensen, Kerst gaat gewoon door, hoor! En de verjaardag van je zus ook.

Alles gaat gewoon door, ook zonder jou. Het gaat om de invulling die je eraan geeft, deze is wellicht anders dit jaar. Na zoveel onzekere momenten en een onzekere periode al achter de rug, wordt dit ook nog afgenomen? Zo voelt dat voor sommigen van jullie, maar wees je bewust dat dat ene deel, dat deel, wat je weer gaat voelen met je hart met wie jij werkelijk bent, dat deel kan alleen jij jezelf geven! Ja echt! Kijk eens goed in de spiegel en tel jouw mooie eigenschappen en delen van jezelf en in je leven waar je dankbaar voor kunt zijn. Kijk goed en voel wat er wel nog mogelijk is in jouw wereld, in jullie wereld.

Besef dit goed en schrijf dit ook op, zodat je jezelf daar aan kunt herinneren, als het eventjes niet goed gaat. Besef goed wat je allemaal al in je leven hebt gecreëerd en waar wil je meer van? Meer liefde? Meer harmonie? Meer gezondheid? Geef daar aandacht aan, geef aandacht aan elkaar, de tijd kun je niet terug krijgen, die gaat door.
Geef die tijd en die aandacht en die ruimte aan elkaar op een creatieve manier en wees dankbaar dat dit nog mogelijk is, dat jij er bent, dat jullie er zijn.

Alles kan zomaar veranderen, gebeurtenissen volgen elkaar op. Echter dit jaar gebeurde er ontzettend veel op verschillende gebieden bij de meesten van jullie. Dit heeft onder andere gezorgd voor inzichten en het maken van andere keuzes op verschillende gebieden dan die jullie tot nu toe telkens hebben gemaakt, sommige cirkels zijn doorbroken, dit was zeker niet altijd makkelijk en nog steeds niet eenvoudig voor de meesten.

Maar wees je bewust van je eigen aandeel in het geheel. Wat kan jij doen om jezelf en daarmee anderen te helpen? Houd vertrouwen, houd hoop, houd moed, heb plezier, de tijd gaat snel en zo ook deze, niet altijd makkelijke, periode gaat of is ooit voorbij.
Neem rust, geef jezelf tijd en ruimte en laat je niet van de wijs brengen. Je eigen gedachten nemen soms al een loopje met je en leiden je af.

Wees je bewust door wanneer je nu voelt, echt voelt in je hart, je liefde, rust, eenvoud, en stilte vindt, maar ook antwoorden op vragen die je bezighouden.
Besteed hier meer aandacht aan. Gebruik de stilte en je zult ontdekken dat je goed bent zoals je bent en je niet hoeft aan te passen aan de ander, omdat zij dit van jou vragen of dit graag van je willen zien.

Nee, lief mooi mens, je hoeft niet te doen, je hoeft niet te doen alsof, je hoeft alleen maar te zijn.
Jouw werkelijke authentieke zelf vanuit je hart. Geniet ervan!

Over de schrijver
Reactie plaatsen