16 januari 2020 
2 min. leestijd

Aartsengel Michaël doet een boekje open.

aartsengel Michaël
Lieve mensen, dank jullie wel dat jullie hier zijn. Ik ben Michaël en ik vertel iets over karma vandaag.

Wees als een open boek, wees als een open boek voor jezelf. Dat is het belangrijkste terwijl je misschien het gevoel hebt dat je open genoeg staat en bent voor je omgeving, maar eigenlijk duw je jezelf vaak onbewust aan de kant of zet je jezelf aan de kant. Dan is het niet een open boek, dan is het een gesloten boek. Dan is de verbinding er ook niet. Doe je ontzettend je best om in beeld te komen, om gezien te worden, maar ze zien mij toch wel? ik ben er toch? Maar zolang jij niet met je mond woordelijk aangeeft wat je grens is, wat je fijn vindt om te doen, wat je niet leuk vindt, kan een ander daar geen rekening mee houden. Hoewel we straks in de 5e dimensie telepathisch kunnen communiceren, wat tegenwoordig ook soms al gebeurt, als in synchronisatie, is het toch heel vaak zo dat je niet op dezelfde frequentie of level zit als de ander.

Mensen kunnen niet van je gezicht aflezen wie je bent of hoe het met jou gaat. Veel mensen zijn ook teveel met zichzelf bezig daarin in plaats van de aandacht aan de ander te schenken. Bijvoorbeeld in een gesprek vragen hoe gaat het met jou en vervolgens over jezelf vertellen, misschien herken je het wel. En vergeef ze, want ze doen hun best, maar ze weten niet beter. Maar dat betekent niet dat jij niet hoeft aan te geven wat jouw grens is. Dat is eigenlijk wel één van de belangrijkste lessen, naast het je afvragen, het verwonderen, het dankbaar zijn, ook leren je plek in te nemen in de wereld.

Sommige mensen doen hun hele leven daarover en dat mag want je hebt alle tijd.

Je krijgt echt en je hebt ook alle tijd, die je nodig hebt om jezelf te herinneren wie je werkelijk bent. En ik help je met oplossen van karma, oorzaak en gevolg. Want een vicieuze cirkel of het doorbreken van patronen is jullie allicht wel bekend. En je weet het ook wel, maar toch doe je het weer… Vergeef jezelf daarvoor en wees lief voor jezelf daarin. Maar wees ook een open boek en laat jezelf zien. Zoals ik zei, neem je plek in, in de wereld. Dat is jouw recht als mens, mens zijn bij jullie op aarde. De vrijheid om jezelf te zijn, en jezelf zijn betekent niet je aanpassen of je afmeten aan anderen, ook al voelt dat soms wel zo. Je merkt veranderingen in de energie, het wordt lichter, het wordt anders… Maar er wordt nog vaak gemeten met wij en zij, jij en ik.

Maar uiteindelijk zijn we allemaal één en zijn we met elkaar verbonden.

Wees jezelf daarom en pas je niet aan. Laat jezelf zien. Dat kan je door gewoon jezelf te blijven, dat is je allersterkste energie, jezelf zijn. En dat voel je ook, op het moment, als je je aanpast en leeft naar de ander, ben je verder van jezelf verwijderd, van wie je werkelijk bent. Probeer weer in contact te komen met jezelf, geef je grens aan. De grens van jouw ziel en jouw zijn, daarmee laat je zien wie jij bent. Vanuit en met een liefdevolle manier, als je het maar aangeeft, benoemt. Dat is voldoende. Daar hoef je niet voor te strijden, daar hoef je alleen maar voor te “zijn”. Dat staat ook in het teken van het jaar 2020, dicht bij jezelf zijn en in verbinding komen met wie jij werkelijk bent. Andere keuzes maken, waardoor oorzaak en gevolg en de patronen gaan veranderen. Van wat je altijd al hebt gedaan, altijd dacht dat dat goed was en dat was ook goed, maar waarvan je nu andere keuzes mag maken. Roep mijn hulp daarvoor in. Ik help je om de onbewuste overtuigingen door te snijden en te laten gaan, zodat je in vrijheid jezelf kunt zijn, en gaat stralen, en rechtop met glinsterende ogen de wereld inkijkt. Dank je wel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen