02 januari 2021 
1 min. leestijd

Nieuwjaarsboodschap 2021 van lichtmeester Lao Tse namens het hele Lichtteam.

Lichtteam

Ik ben Lao Tse, ik mag namens het lichtteam deze boodschap voor het nieuwe jaar aan jullie hier aanwezigen doorgeven
Deze tijd deze periode is een tijd van bezinning en terugkijken en afronden van een bijzonder jaar, voor vrijwel iedereen op aarde.
En zo bijzonder, het was bijna te rigoureus, te veel voor sommige mensen om aan te gaan.
Er moesten daadwerkelijk stappen gezet worden en vanuit bezinning nieuwe keuzes gemaakt worden.

Als je dan terugkijkt op vorig jaar kun je dan nu opnieuw creëren, bezinnen met vertrouwen en vol moed het magische 2021 starten?

Want vorig jaar waren er veel veranderingen, noodgedwongen soms voor jullie.
Dit nieuwe jaar wordt boven al magisch, nu is het de tijd om die stappen te nemen die je vorig jaar bedacht hebt of ontdekt hebt, vanuit de inzichten. Vanuit die wijsheid kun je nieuwe keuzes maken voor het komende jaar.

Lees vooral tussen de regels door, neem de bomen waar door het bos.
Bekijk en voel vooral jouw aandeel in het geheel.
Bedenk, wat voor jou belangrijk is om aan te gaan komende jaar, wat je wellicht jaren hebt laten liggen, doe het voor jezelf, wees dapper en plan de stappen zodanig uit dat je jouw pad creëert voor jezelf voor de verbinding met jezelf maar ook in verbinding met anderen door meer samen te werken.

Door bewust bij jezelf te beschrijven, desnoods op papier, waar jij aan wil werken. Het is nu tijd, de energie wordt steeds lichter, vanuit de flow van die lichte energie, ondanks dat de werkelijke situatie misschien niet zo aanvoelt, omdat wat je voelt vooral hectisch en onzeker is.

Maar wees dapper en zet jouw kracht in door te laten zien aan de anderen, en vooral ook een licht te zijn en wellicht een inspiratie te zijn voor anderen, om uit de oude vastgeroeste patronen en situaties te stappen en die achter jou te laten
Het is spannend en nieuw het is de weg die voor jou wellicht nog niet duidelijk is, voor velen is het nog niet duidelijk, maar wel is het duidelijk, dat je nu op een andere manier jouw leven neer mag zetten, vanuit liefde, vanuit bewustzijn, en vertrouwen.

Vanuit de waarheid, jouw eigen waarheid, en met harmonie in samenhang met al je dierbaren in je omgeving.
Het is nu de juiste tijd, om vanuit eenvoud en vertrouwen de keuzes te maken doe voor jou goed voelen, vanuit jouw hart.

Dank jullie wel!

Over de schrijver
Reactie plaatsen