16 maart 2020 
2 min. leestijd

Aartsengel Uriël zegt: Tel je zegeningen.

Aartsengel Uriël: Tel je zegeningen en wees dankbaar voor wat er is.

Wees dankbaar voor alle zegeningen die je hebt. Wees dankbaar en schrijf het anders op en kijk er eens naar. Het is een manier om jezelf te herinneren aan de dingen de situaties en de gevoelens die op dit moment nu wel fijn zijn voor jou. Waar je je een beetje aan kunt vasthouden. Als het even moeilijk is, dan kun je je zegeningen opnieuw tellen. Vraag mij als het even niet meer lukt.
De groene kleur is de kleur van de heling. Ik help jou jezelf helen en ik kan je helpen om je energie hoog te houden. de energie van jouw ziel, jouw zielsenergie. Jouw energie van blijdschap.
Want daarmee ondersteun je niet alleen jezelf, maar ook je omgeving, positieve energie van liefde.

En door het vertragen, bewust jouw dagelijkse dingen doen die nodig zijn, of misschien iets doen wat je al heel lang had willen doen, maar waar je geen tijd voor had. Maar nu ineens wel door deze bijzondere situatie. Maar als je je goed voelt, dan merk je wel de invloed van onthaasten, als het goed is merk je dat al, bijvoorbeeld door minder verkeer op straat of in de lucht, dat je ineens beseft hoe mooi het plekje is waar je woont, ook al is het midden in de stad. Een zegening, schrijf het maar op. Het boekje van zegeningen kun je nu daadwerkelijk schrijven en uitvoeren. Even diegene bellen die je al een tijdje zou gaan bellen, maar het kwam er niet van.

Even extra aandacht voor jezelf en voor je gezin.

Even tijd om op te laden maar voor jezelf ook ervaren en voelen vooral, wat voel ik nou? Wat is nu een belangrijke stap? Het belangrijkst zijn de inzichten die je nu krijgt aangereikt. Als een spiegel om je heen.
En wees daar dankbaar voor en schrijf het op, alweer een zegening.
En vindt je het moeilijk of heb je moeite mij te visualiseren, pak dan een groene sjaal of vest en roep mij aan. Vraag mij om hulp samen met de rest van de lichtmeesters hier voor jullie.
Wat mag ik nu leren? Wat is op dit moment belangrijk voor mij? Vraag het, vraag het je gids! Als het niet lukt bij ons, vraag het je gids. Je gids is nog dichterbij!

En je gids zorgt ervoor dat je de inzichten, de situaties, de boodschappen mag ontvangen die op dit moment nodig zijn voor jou.
De wereld vertraagt, dat voel je wel, dat is niet voor niks.
Het is niet voor niks dat er nu wereldwijd zoveel inzichten mogen ontstaan en er straks over een tijdje andere keuzes mogen worden gemaakt. Jij kunt er al mee beginnen door naar jezelf te kijken.
Hoe jij nu in het leven staat. Je hebt misschien heel hard gewerkt, heel veel gedaan. Of je bent erg ziek geweest of het lukte gewoon niet op een of andere manier.

Nu moet het, maar niet alleen, want je bent altijd samen.

Ook al ben je nu alleen thuis, je bent niet alleen, want we zijn allemaal met elkaar verbonden. Wij met jullie, jullie met ons en met iedereen op de aarde, alle mensen, dieren, natuur.
Die bewuste intentie van de noodzakelijke dingen die je moet doen vandaag, morgen, overmorgen, de komende tijd, hou dat vast. Dus niet rennen en hollen van hot naar her, maar rustig wandelen van hot naar her, zodat je eindelijk eens om je heen kunt kijken en de cadeautjes om je heen mag ontvangen, die zegeningen, wat ik al zei schrijf ze op. En bedank jezelf.

En kijk elke ochtend opnieuw naar de zegeningen en schrijf ’s avonds weer nieuwe zegeningen op. Zo kun je jezelf herinneren, aan de mooie kanten van jezelf die je voorheen niet of nauwelijks kon zien door alle drukte en gehaastheid.
Onderschat niet de kracht van dankbaarheid, en de liefde naar jezelf en voor de mensen om je heen, bekrachtig je nog meer op deze manier. Dank je wel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen