13 maart 2020 
2 min. leestijd

Aartsengel Uriël over vertrouwen

Aartsengel Uriël
Aartsengel Uriël over het vertrouwen in jezelf.

Het vertrouwen hebben in wat er is, vertrouwen wat je weer mag opbouwen als er situaties of gebeurtenissen zijn geweest die jou hebben geraakt.
Het vertrouwen laat dan wat scheurtjes zien. En hoe bouw je dat vertrouwen weer op als je verschillende dingen hebt meegemaakt waardoor je het kinderlijke vertrouwen, het vertrouwen hebben in dat alles goed is zoals het is, dat het ook altijd goed komt, dat je als kind altijd al had, het rotsvaste vertrouwen dat alles goed komt, verloor.

Vergeet niet dat wij van jullie houden.

Vergeet niet dat ik heel veel van je hou.
En herinner jezelf aan het feit dat jij vooral ook van jezelf mag houden, van jezelf zoals je nu bent. En dat je jezelf daar heel in mag zien, als een geheel en niet als losse stukjes maar alles bij elkaar vormt jou als een geheel. Dus de stukjes vertrouwen, verdriet, hartbreuk, leg al die stukjes bij elkaar en al die stukjes geven hoop, al die stukjes geven weer vertrouwen.

Uiteindelijk zorgen die weer voor het vertrouwen, het vertrouwen in jezelf.

In de berusting vanuit de hoop dat het vertrouwen jou weer tegemoet komt. Dat is een fijn gevoel. Dat betekent, dat hoe dan ook wat er ook nu aan de hand is met jou, dat je je niet lekker voelt, dat jen herstellende bent, dat de pijnklachten hebt, of gewoon dat je helemaal niet blij bent, het vertrouwen dat je jezelf weer kunt herstellen, dat je weer terugkomt bij wie je zelf bent, als blij, mooi, stralend mens. En dat is fijn, want dat geeft rust. Dat je gewoon jezelf kunt accepteren zoals je bent, omdat je gewoon goed bent zoals je bent.

En dat ligt dicht bij elkaar, die verschillende stapjes.

Dat mag je onderzoeken voor jezelf. En ontdekken. En dan ga je ontdekken bijvoorbeeld of onder andere dat die vertrouwensbreuken van buitenaf kwamen, en dat daar je eigen vertrouwen ook een deuk door heeft gekregen, terwijl je dat eerst niet had.

Dus als je dat stukje van die vertrouwensbreuk van buiten daar laat waar het is, en op een afstand daar naar kijkt, en je hand op je hart legt, en uitspreekt voor jezelf: “Ik ben vertrouwen. Dat ben ik. Ik ben vertrouwen.” Dan heel je je je hart. Hartsvertrouwen in jezelf. Dan kun je jezelf verankeren, dan kun je aarden.
Het is je overkomen, het is een situatie die je niet altijd onder controle had, maar die je wel pijn heeft gedaan, die vertrouwensbreuk die is ontstaan. Maar al die stukjes kunnen weer gelijmd worden. Echt waar, met heel veel geduld maar vooral met het stukje hoop erbij geven en vooral het vooruitzicht dat er weer een dag komt dat je denkt: “Hee, okee, dat heb ik lang niet gehad. Het is weer terug!”

Dat is ook de kracht, de helende kracht die jullie zelf hebben.

Die jij in jezelf hebt. Die jullie allemaal hebben. Die je dan mag aanraken. Je zelfgenezend vermogen. Dat ook wordt gesterkt, en wordt geactiveerd door het bijwonen van de healingen. Onderschat die kracht niet, maar wees er dankbaar voor, en waardeer het. Bedank jezelf, dat je deze healingen wilt ontvangen, en geef jezelf toestemming om te vertrouwen op de heling die mag komen.
En dan zul je zien dat je straks verder bent, dan je eerst dacht. Want dat ligt dichterbij dan je voor jezelf zou kunnen bedenken. Je hoeft het alleen maar aan te raken. Of leg je hand op je hart en spreek uit: Ik ben vertrouwen. Ik voel het. Ik wil het. Ik ontvang het. En ik spreek het uit.
Dankjewel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen