27 december 2019 
1 min. leestijd

Boodschap lichtmeesters Sananda en Maria Magdalena

Deze laatste periode na de kerstdagen is het belangrijk om het oude los te laten. Je mag het oude loslaten, wat niet meer bij je past. Je voelt ook wel dat het niet meer bij je past. Het zit niet meer lekker. Dat mag je in liefde loslaten zodat je straks in liefde met open armen het nieuwe mag ontvangen. Reinig jezelf, volg de healingen en reinig je aura. Van buiten dus, maar drink ook voldoende water. En het klinkt misschien makkelijk dat loslaten, maar wij weten dat het niet altijd meevalt, omdat je als mens situaties tegenkomt die voor iedereen verschillend zijn, maar die je wel raken.

En door die oude stukken te herkennen bij jezelf in liefde; doordat je die stukken erkent bij jezelf, geef je jezelf bestaansrecht. En dat is erg belangrijk, in de momenten dat je oude stukken los mag laten. Laat het er zijn, om het los te kunnen laten. Het zal altijd een deel van jou zijn. Het heeft jou gemaakt tot wie jij nu bent. Het heeft jou geholpen en geleerd. Dus behandel jouw oude stukken ook liefdevol, ook al is het niet altijd makkelijk.

Vergeef het, vergeef het jezelf en de ander, vergeef de situatie.

En geef het daarmee ruimte en reinig jezelf, zodat je weer verder kunt. Je hoeft het niet allemaal mee te dragen. Het is veel te zwaar, die rugzak mag je legen. Dat juk mag je van je af gooien, dat hoef jij niet te dragen. Laat maar gaan. En maak schoon schip voor het nieuwe jaar, voor de nieuwe periode en de nieuwe tijd, met nieuwe kansen en mogelijkheden. Door de ruimte die je creëert zie je die ook veel makkelijker. En ontvang ze vanuit je hart en omarm ze, want dat mag, want je hebt er recht op. Gun het jezelf, al die mooie nieuwe mogelijkheden en kansen. Vooral die ene, dat wat je zo graag wilt. Daar is het nu tijd voor. Maak ruimte daarvoor zodat je het kunt ontvangen. Deze laatste dagen van het oude jaar. Dankjewel

Over de schrijver
Reactie plaatsen