09 maart 2020 
2 min. leestijd

Aartsengel Gabriel zegt: Wij zijn hier voor jullie

Aartsengel Gabriël zegt: Wij zijn hier voor jullie

 

Wij zijn hier voor jullie, om jullie te ondersteunen in jullie aardse leven
tijdens de groei en ontwikkeling naar de 5de dimensie.
De hartstrialiteit, van dualiteit naar trialiteit. Daarbij mag je je vrouwelijke energie meer erkennen en laten zien.

De “healing hands” van jou zijn nodig. Door de dichte mist, de vertroebeling op de aarde en in de mensen zien veel mensen niet wat er werkelijk gaande is, zij worden afgeleid. Afgeleid van hun werkelijke missie op aarde. Jouw missie hier op aarde, jouw zielsmissie

Het gaat namelijk niet altijd van een leien dakje. Paniek en onrust zorgt voor nog meer wantrouwen in de wereld. En wantrouwen in de maatschappij. Maak je geen zorgen, wij zijn hier om jullie te ondersteunen.

Wij zijn hier om jullie te ondersteunen, via lichtwerkers proberen wij de boodschap te verspreiden. Lichtwerkers zoals jullie. Jullie zijn niet voor niks op deze bijzondere plek bij elkaar gekomen. Je bent hier naartoe geleid door je geleidegids, je intuïtie en het is goed, dat je hier naar hebt geluisterd.

Angst en paniek zorgt voor wantrouwen en individualiteit. Het gevoel is ieder voor zich, maar lieverd, dat is niet zo. Jullie doen het samen met elkaar, daar sta je niet alleen in. Wij doen dit samen.
Gebruik je kracht en licht om dit te bewerkstelligen. Gebruik je aandacht, zet je handen in, voel de energie Ervaar de energie en deel deze met de mensen en dieren om je heen die je lief zijn.
Deel jouw liefdesenergie, jouw licht met moeder aarde, met de natuur.

Als lichtwerker mag je, sterker nog, kan je dat licht verspreiden, samen met alle andere lichtwerkers verspreid over de gehele wereld. En zie een bol van licht, een bol van liefde, maak deze groter en groter. Deel deze bol.
Je zult je sterker en geaarder voelen, wetend vanuit vertrouwen dat dat is wat je mag doen, de rest van je leven op een manier die bij jou past, die goed voelt voor jou en waar jij blij van wordt, dan straal je nog meer namelijk. Je innerlijk kind in jou erken je daarmee en gaat schijnen als een licht van liefde de wereld in.

Maak verzamelingen en regel ontmoetingen waarmee je elkaar nog meer kunt versterken in een bol van licht en liefde. Deze bevestiging voor jezelf zal de vrouwelijke energie, dat deel van jou, laten groeien en nog meer verspreiden, zodat er meer balans komt vanuit de trialiteit waar jullie naar toe mogen groeien.

Hartstrialiteit. Het donker, het licht en het hart samen. Het licht is er niet zonder het donker, erken dat deel van jezelf. Erken het en laat het er zijn als een deel van je zelf, wat het mogelijk maakt dat je verder mag groeien, naar het licht vanuit je hart. Je bent goed zoals je bent. Er is al zoveel mogelijk voor jou op dit moment, wat je misschien nog niet zo ervaart.

Wees dankbaar en zet dapper jouw stappen in een voor jouw prachtige leven met hulp van ons! Vergeet onderweg vooral niet te genieten, want jullie zijn maar heel even op aarde om te spelen, voordat jullie weer bij ons mogen aansluiten en wij jullie warm en liefdevol mogen ontvangen in ons Thuis.
En benut die tijd, stapje voor stapje in het nu. voor hetgeen wat nu van toepassing is voor jou en vertrouw erop dat het goed komt met hetgeen wat jij graag wil creëren in dit leven op aarde. Dank je wel.

Over de schrijver
Mariette Keulemans
Door

Mariette Keulemans

op 11 Mar 2020

Wat een mooie boodschap was dit maandag, nu het nog eens overgelezen heb ben ik dankbaar. Vanaf maandag nog meer verkouden (geen corona) en moe/uitgeput. Lijkt wel of alle oude geschud is en ik nu, met rust, opnieuw boven kom...is dat een raar idee?

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 13 Mar 2020

Hoi Mariëtte, wat fijn dat bij de Volle Maan Healing was. Is helemaal niet raar hoor, je bent aan het opruimen. Drink voldoende water en neem op tijd rust. x

Reactie plaatsen