22 januari 2020 
2 min. leestijd

Het woord van liefde - Boodschap van lichtmeester Sananda


De boodschap van het woord: Boodschap van liefde, het woord van liefde, zuivere liefde en licht mag je verspreiden om je heen, maar ook ontvangen.

Als je jezelf licht voelt is het makkelijk, maar als je even moeilijk zit, valt het niet mee. Het belangrijkste is om het voor jezelf te creëren en dat doe je door jezelf daar ook toestemming voor te geven, er voor open te staan. Dat is niet altijd makkelijk vanwege alle situaties op dit moment die je om je heen ziet en misschien wel zelf meemaakt.
Grote stappen die worden gezet, keuzes die worden gemaakt. Het is niet makkelijk, maar weet dat iedereen altijd het beste met je voor heeft. Iedereen doet altijd zijn best, ook al ziet het er misschien niet altijd zo uit, toch is het zo. 


Als je zelf dan niet lekker zit, en je ziet het niet zo, valt het ook niet mee, om er zo op die manier naar te kijken.
Dan zijn de ogen een beetje vertroebeld, misschien wel door de tranen van alle ellende en moeilijke ervaringen die je mee hebt moeten maken of waar je misschien middenin zit.

Weet en vertrouw dat die ervaringen en situaties misschien niet altijd makkelijk zijn, maar wel iets is in je leven wat je als les mag meenemen. Als les in het woord van liefde, waarin de boodschap zit verstopt of verpakt misschien.


Dat hoor je misschien niet altijd en dat zie je misschien niet, maar je voelt wel het één en ander en misschien is dat niet gelijk aan wat je ziet en voelt of ziet en leest en hoort, dat wat je voelt. Dan zit er een afstand in de liefde en de verbinding met jezelf. Soms is dat dichterbij en soms wat verder, maar je voelt het zelf en je ervaart het wel. Je merkt het op het moment als je één bent daarin, in die liefde. Dat je alleen maar rust voelt voor jezelf van binnen en ruimte van de waarheid, dat je alleen maar hoeft te zijn. Te zijn wie je bent, aanwezig te zijn, net zoals ik nu aanwezig ben. Ik ben er ook. Het er zijn, is voldoende. 


Hoe meer je bent en hoe meer je bent in het zijn, in het aanwezig zijn, hoe krachtiger het gevoel wordt, maar ook het gevoel van thuiskomen.
Dat je niet bent, degene die je morgen op school bent, dat is een rol, dat je niet bent degene die je op straat bent of in de winkel met boodschappen doen, dat is een rol. 


Nee, je bent het zijn op het moment dat je in verbinding bent met jezelf. De liefde van het woord, het woord van liefde en kracht, maar ook licht en dat voel je. Dat voel je, zo licht als een veertje, ook al hoor en zie je andere dingen om je heen. Dat kan verwarrend zijn, ik weet het. Dat kan je van slag maken, van slag brengen. 


Zodra je weer terug bent in die verbinding met jezelf, ervaar je dat je mag vertrouwen dat de situatie goed is zoals het nu is, ook al is het misschien niet makkelijk.
Vraag hulp, vraag hulp en ondersteuning in je omgeving, van mij, van ons. Vraag hulp en kracht en energie. Je hoeft het niet alleen te doen. Je bent niet alleen, we zijn allemaal één en samen in verbinding. Vergeet dat niet. De kracht van het woord, de herinnering, als je het leest, waardoor je het gaat voelen, die verbinding en de liefde met jezelf. De herinnering die je bent als ziel, als spiritueel wezen, voordat je hier kwam op aarde, dat is wat je rust brengt, die herinnering. Jezelf weer herinneren wie je werkelijk bent, als spiritueel en krachtig wezen met heel veel liefde en healing, heling voor jezelf, maar ook voor anderen. Die je allemaal mag ontdekken op aarde, met vallen en opstaan, zoals jullie dat noemen. Dank jullie wel.

Over de schrijver
agnes
Door

agnes

op 22 Jan 2020

prachtig, komt diep binnen in mijn hart

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 24 Jan 2020

Dat mag je ook ontvangen lieve Agnes, de boodschap is voor jou!

willy
Door

willy

op 25 Jan 2022

Het is een enorm bedrog vanuit een andere wereld die met ruimtevaart technologie radiogolven naar de aarde sturen. Daar zit hersenen en denken beschadigende verstoring in. Iedereen wordt erdoor in de war gebracht

Reactie plaatsen