03 januari 2020 
2 min. leestijd

Boodschap van lichtmeester Lady Nada, over de liefde.

De Liefde; godin van de liefde. Ik vertel je dat liefde de allersterkste en meest krachtige energie is die er is. Zo sterk dat het je kan bekrachtigen, maar als je niet oppast, dat het je ongelukkig kan maken. En dat je wellicht heel veel verdriet hebt of kunt hebben van relaties in je familie of je gezin of je partner. Het kan je een vervulling geven, maar als dit niet zo is kan het je heel veel verdriet geven en dat kan heel veel pijn geven. En dan mag je gaan onderzoeken, hoe dat mogelijk is, waarom jou dat zo raakt. En kom je er niet uit, dan vraag je mij om hulp, om inzicht. Roep mij gewoon aan, doe maar, daar ben ik voor. Kan ik je weer helpen met het laten stromen van jou als een geheel. Want wat is dat, die liefde. Niet alleen voor je omgeving of voor je partner of gezin, maar ook vooral, misschien wel het belangrijkste, voor jezelf.

Jouw liefde voor jouzelf, met alle delen van wie jij bent, dat alles samen is een geheel.

En als dat is dat een geheel is maakt het je nog veel krachtiger. Dan maakt het die liefde nog krachtiger. En dat gaan de mensen om je heen voelen, dat je omringd bent met liefde, omdat je gewoon goed voor jezelf zorgt. Dat doe je door jezelf de rust te geven, de tijd te geven en ook de aandacht te geven. En dan zul je zien en voelen dat je weer blij wordt. En dat het oké is en dat het ook goed is, zoals het nu is. Omdat je die liefde in jezelf ervaart. En net als een vuurtje, moet je er aandacht aan geven om het te laten blijven branden; die warmte en die liefde. Je mag er aandacht aan geven. En ontdekken wat niet meer bij jou hoort en vooral ook ontdekken wat wel nog bij jou past welke mensen passen wel bij jou en welke mag je afscheid van nemen.

Maar afscheid is nooit definitief, want je bent altijd met elkaar verbonden op zielsniveau.

En als gevoelig mens is dat juist iets waar je goed voor mag zorgen; voor je eigen energie, voor je eigen gevoel en stemming, want dat is de antenne waarmee je de energie opvangt. Maar je kan hem ook op een andere zender zetten. Als datgene wat niet goed voelt, waar je onrustig van wordt of heel erg verdrietig of misschien wel angstig of heel erg moe, dan zet je hem op een andere zender. Zet hem dan op de liefdeszender, de zender van liefde. En zorg dat je in verbinding komt met je eigen hart. Vanuit die stilte en rust komen de antwoorden bij jou binnen als je goed luistert, goed kijkt en goed voelt, wat bij jou van toepassing is. Dank je jullie wel.

Over de schrijver
Marjan
Door

Marjan

op 05 Jan 2020

Bedankt voor het mooie bericht 💖💖

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 05 Jan 2020

Wat fijn, Marjan, dank je wel voor je reactie. x

Reactie plaatsen