10 januari 2020 
2 min. leestijd

Boodschap van de lichtmeesters over vertrouwen.

Welkom, wij herinneren je eraan dat je altijd wordt gedragen.

Gedragen op de liefde, op de handen van liefde. Deze liefde is er altijd. Altijd en overal. En besef je dat deze nooit kan worden verbroken of gebroken, ook al denk je dat zelf misschien wel op sommige momenten als je je even in de steek gelaten voelt door anderen, maar let op: Ook door jezelf.
Herinner je dan de liefde want die is er altijd, en dichtbij, en vertrouw daar op en vertrouw erop dat het altijd weer goedkomt, wat het ook is.

Vertrouw erop dat het goed is zoals het nu is.

En die liefde is er altijd. Maar laat jezelf toe dit te zien, zo dichtbij, zo voor de hand.
Door alle drukte van de dag, vergeet je misschien om het te zien; of heb je er even geen oog voor. Maar verlies jezelf niet uit het oog, om het even op een voor jullie woordvriendelijke manier te noemen, zodat je je het elk moment kunt herinneren, dat je jezelf niet uit het oog mag verliezen, jouw ziel, want dat is wie jij bent.

Jouw ziel bestaat uit één en al liefde en herinner jezelf dat.

Ook al lijkt het soms verbroken of lijkt het ver weg of voel je het nu even niet. Zorg dan dat je weer in contact raakt met die liefde. Met die verbinding met en voor jezelf. Jij bent het middelpunt van je leven. Hoe jij voelt, en hoe jij over jezelf oordeelt, wat je tegen jezelf zegt, dat is wat je uitstraalt naar buiten.
Als je jezelf herinnert dat die liefde er altijd is, dan is het altijd goed, ook al is het misschien even niet makkelijk.

Maar heb vertrouwen en hou vertrouwen, dat het oké is voor nu en dat het mag, dat je jezelf die liefde mag geven en gunnen, dat je het zelf vooral ook mag ontvangen.
Omdat je daar recht op hebt als mens, ook jij hebt daar echt op, herinner jezelf dat de liefde er altijd is, op elk moment van de dag en vraag hulp aan ons om jezelf te herinneren aan die liefde. Daar zijn we voor.

Durf of leer, leer hulp te vragen.

Ook daar heb je recht op, daar zijn we voor om elkaar te helpen en wij willen dat graag, daar zijn we voor om jullie daarmee te helpen op jullie levenspad.
Vergeet daarbij niet om vooral ook te genieten onderweg, als je die liefde herinnert en wees daar dankbaar voor want de dankbaarheid laat het weer stromen, en heft de blokkades op, zodat de energie weer kan stromen.

Zodat alles naar je toe komt waar je recht op hebt, waar iedereen recht op heeft, ook jij, creëer dat en manifesteer dat, want dat kan jij, vanuit en met de liefde geniet ervan, kijk eens hoe mooi, hoe liefdevol en hoe prachtig de kleuren, de beelden en de woorden zijn, kijk eens hoe mooi, prachtig en liefdevol jij bent als spiritueel wezen, hoe zie jij jezelf, als liefdevol spiritueel wezen.

Herinner je dat en wees dankbaar, dat helpt om die liefde hoog te houden, die liefde is al hoog, maar dat je mag aansluiten, sluit maar aan, samen in verbinding.
Dank je wel.

Over de schrijver
Geertje Swart
Door

Geertje Swart

op 12 Jan 2020

Wat een prachtige liefdevolle boodschap. Soms vergeten we het inderdaad in alle drukte. Liefs, Geertje

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 14 Jan 2020

Dank je wel voor je reactie, lieve Geertje x

Ramona Roelans
Door

Ramona Roelans

op 18 Nov 2020

Wat een mooie boodschap van de Lichtmeester . Sinds ik weer meer verbonden ben voel ik die Liefde steeds sterker. De Liefde verdwijnt nooit. Soms gaat er een sluier overheen als we niet de juiste keuze maken of wanneer wij door een keuze de verbinding met Het Licht en de Liefde laten overschaduwen. Een open HART BRENGT de Liefde altijd terug en laat deze stromen. Dank je voor het doorgeven van deze boodschap Ellen. Warme Hartgroet Ramona

Ellen-Wouda
Door

Ellen-Wouda

op 02 Dec 2020

Dank je wel voor je reactie Ramona. Fijn dat je de boodschap inspirerend hebt ontvangen. Lieve groet Ellen :-)

Reactie plaatsen